Fórum » Nemoci » Parmička Denisonova-plave u hladiny a lapá po vzduchu
08.03.08 17:33:33
Přéma® – Parmička Denisonova-plave u hladiny a lapá po vzduchu
Zdravím všechny,mám pár dní v akváriu čtyři tyto ryby a předevčírem tři z nich začaly plavat u hladiny,vypadá to,jako když rybám
chybí kyslík.Ale všechny ostatní ryby jsou normální a v pořádku (skaláry,ancíci,SAE,dania).Voda je OK.Nevíte někdo,co by jim mohlo
být?Před vpuštěním do akvária byly měsíc v karanténě...
Předem díky za názory.
Co je to ze voda je OK. Zjistoval jste kolik ma NO2, NO3 ?
Samozrejme zjistoval,NO3 do 10,NO2 na nule.Divne je to,ze to delaji jen 3 ryby z 20.<br />
Prema.
Tak to vypadá na bičíkovce.
09.03.08 11:07:50 / 09.03.08 11:08:49
Tokuschew® No v každom prípade sa jedná o veľmi náročnú rybu. Boli časy keď sme ich nevedeli ani len preniesť na vzdialenosť 50 km, bez toho aby tieto
ryby neuhynuli. A a chovatelia, ktorí zvládli jej chov si dávajú obrovský pozor na akékoľvek zmeny kvality vody.
No já s nimi teprve začínám,v atlasech jsem se dozvěděl,že je to nenáročná ryby,tak nevím.
Dneska už se tak chová jen jedna,někdy dvě,ostatní dvě jsou zatím v pohodě....
01.04.08 20:45:35
Romy® – Re: Magda
Jak jsou na tom hodnoty NO2?Jak dlouho je akva založené,s jakým počtem ryb a jakými druhy,filtrace,jak je nádrž zarostlá,atd,atd,atd.To,jaké
mají ocásky,je vcelku jedno.
rybky budou nejspíš háklivé na dusičnany..kdyby to bylo kyslíkem tak to dělají všechny ryby..ale nevím jak se to dá řešit počkej na
někoho zkušenějšího
02.04.08 18:26:50
miro03® – Re: Magda
02.04.08 18:38:24
Romy® – Re: Magda
Všechny tyto hodnoty je třeba znát.Existují testy.Doporučuji přečíst základy akvaristiky.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Nemoci • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora