0 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Dekorace » bublinky na kořenu, spěchá! 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 93x
05.03.08 14:00:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEvelinka® – bublinky na kořenu, spěchá!
Fotka k příspěvku chystala jsem se přendat kořen do druhého akvária, ale když jsem ho otočila, všimla jsem si podivných bublinek a jakoby mlhovinky v jedné části, která byla otočená směrem ke dnu (viz foto) potřebuju vědět, jestli můžu kořen normálně umýt a přendat, nebo jestli to třeba náhodou nejsou nějáké jikry (nebo vajíčka...)

05.03.08 14:01:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEvelinka® – Re: Evelinka
Fotka k příspěvku ještě jedna fotka

05.03.08 14:12:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKiller88®
Klido to opláchni,je to jenom nějakej bordel.
05.03.08 14:34:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekivos®
Vajíčka určitě ne. Dřevo bylo asi delší dobu na svém místě, tak trochu ve starším dně zapracovalo. Jednoznačně vydrbat kartáčkem pod tekoucí vodou a pro klid duše ho můžeš uvařit v hrnci, ale myslím, že nemusíš. I když v menší míře, objevil jsem tohle při přestavbě akva také.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:08:49 • 0.858 s