1 • 10 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Bojovnice a ryby na zbytky + riasu 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 317x
03.03.08 20:50:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDuny (-12-11-10-9) – Bojovnice a ryby na zbytky + riasu
Nazdárek,

zakladám akvárium pre bojovnice (38l) a chcel by som tam rybky ktoré požerú zbytky a trošku pomôžu aj s riasov len neviem aké rybky by sa k nim hodili myslel som na ancistrusov len sú dosť veľký a pokazili by mi biotop :-P aj ked mi to neni úplne povinné ale radšej by som bol keby mi ostal biotop Asie (ázie) potom mi napadli nejaké tie čistiace parmičky len o tých neviem skoro nič ale s tými by sa mi nepokazil biotop :-P . Dakujem za odpovede.
03.03.08 20:55:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfantasta® – Re: Duny
Na 38 litrů vody jsou všechny "čistící" parmičky příliš velké. Tam snad maximálně dva jihoamerické Otocinclusi. Nebo šneka Ampulárii.
03.03.08 21:55:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLorsson® – Re: Duny
Nejlepsi na rasu jsou zdrave kytky ;-)
03.03.08 22:17:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDuny (-12-11-10-9) – Re: Lorsson
ano ano ja viem ale hlavne na zbytky a na to by bez takých rýb asi týždenné odkalovanie nestačilo..ale ja si to rozmyslím fantasa povedala svoj názor a neviem asi si vyberem s tých čo napísala lebo fakt iná možnosť moc neni myslel som aj na neritinku ale tá sa živý len riasov takže tak..kebyže už iné nie tak tam dám "okuřáka"
03.03.08 22:47:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLorsson® – Re: Duny
Asi ti nic jineho nezbyde, jinak k te neritince mam podezreni ze nepohrdne ani okurkou, ted jsem ji nachytal jak je na ni po zhasnuti akva prisata jiz pul hodiny ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:51:27 • 1.226 s