Aku teplotu by mali mat mlade gupki aby virastli mal som jednu gupku a ta mala uz skoro rok a nemala ani 1 cm????????????????????????
asi 25, 26 stupnov, a to ze ti nevyrastla nezalezi len od teploty
jj, jak máš velkou nádrž? Jestli je malinkatá, tak pak se nediv, že ti holka nevyrostla...
U jak staré gupky lze rozlišit pohlaví? Jestli jsem si náhodou nenechala jenom holky.
03.03.08 17:36:28
Kacisek® – Re: ladena
mě se zašly vybarvovat tak po měsíci a půl některý až po dvouch měsících...
Zaleží na prostředí....Tj.:Teplota,strava a hlavne velikost....
No a není lepší je mít ve 20 stupních třeba? Budou aspoň otužilé. 25-26 je vysoká teplota i pro člověka.
No tak....Ono se říká a myslím po právu žě:čím menší teplota tak tím pomalejší růst...Ale odolnejší proti nemocem a delší
životnost a čím větší teplota tak je to zas naopak...
Já mám 4 miminka gupek už přes měsíc v porodničce a skoro vůbec mi nerostou. Myslíte, že by to mohlo být tedy nedostatkem místa? Mezi
ostatní se je bojím pořád pustit.
Jak máš velkou nádrž?A jak jsou velká?po mesíci bych se nebál...Zaleí na tom jak jsou velké...
Ja je dávám k ostatním po týdnu a vpohodě
18.03.08 13:47:22
R -
johan® Já je ani ze společenského akva nevytahuju. jednak tam rychleji rostou (prostě je tam víc potravy, vždy si něco najdou) a přece nebudu mít
každej měsíc sto pavích oček=(( co pak snima..
Tak nejak....
Jenomze když má malé akvárium?
18.03.08 13:50:27
R -
johan® – Re: forepa
oto je tam nárůst počtu gupek méně žádoucí ne?.. a když ho nechá zarůst kytkama tam jich přežívá taky až moc a je tam víc potravy.
No to asi jo....
Ja se to nsažím dchytit do nádoby dycky.....(odchovné akva)protože jsou to mladé samice a mívají jich jenom 10...Potom to bude v pohodě
ako bojovat proti zakriveniu chrptice u mladych ???
Omlouvám se za prodlevu. Akvárko má 90 litrů, ale minule jsem je pustila některé po 14 dnech a sežrala mi je skalára.
Mám teplotu zpočátku 24, později pomalu snižuju postupně na 22 stupňů.Záleží, jaké máš. Obecně čím víc přešlechtěné, tím
náročnější.Při 25 stupních jsou zbytečně rozcapené a náchylnější k nemocem,ale zase prý rychleji rostou a dospívají(rychlejší
metabolismus)a logicky rychleji umírají, ne?. Pokojová teplota běžně stačí. Nesmíš se s nimi tak mazat. 22 stupňů fakticky stačí.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora