54 • 111 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » Parmičky a paví oka 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 134x
03.03.08 13:51:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekZávojgupi® – Parmičky a paví oka
Zdravim, mám dotaz... mezi ostatními tématy sem nenašla co sem potřebovala...
- Můžu chovat dohromady Parmičky purpurové s Pavími očkami ? Nebudou si ubližovat?? -
Díky za odpověď :-)
03.03.08 15:25:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwayn® – Re: Závojgupi
Myslím že v soužití těchto druhů nebude žádný problém.
03.03.08 15:42:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAkvarista (85.***.91.162) – Parmičky a paví oka .
Fotka k příspěvku :-) Občas se u parmiček můžou vyskytnout jedinci , kteří závojovým živorodkám duhovým ploutve okusuji. Je zapotřebí mít dostatečně velkou nádrž a nenechat parmičky dlouho hladovět . Přídané foto není moje , jen se mi ty ryby líbí - závojová paví oka , jak maj být .

03.03.08 22:06:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwayn® – Re: Akvarista
"závojová paví oka , jak maj být" - ano, u takto závojnatých forem toto může hrozit a ne jen od parmiček purpurových. Je to totiž něco dosti nepřirozeného, navíc jsou ti samci oslabení neustálým vláčením té nádhery (ověste se závoji a uvidíte jak je to praktické) a oslabení jedinci holt v přírodě dlouho nepřežijí...
04.03.08 16:01:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekZávojgupi®
Díky moc!! Jen sem chtěla vědět, a vím, takže díky! love
A ty paví očka na tý fotce, jsou krásný! Teda ten sameček... moooc pěkný ocas! ano
05.03.08 16:57:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkuldacka® – Re: Závojgupi
Já je mam s blekmolou a nic si nedělaji.... :-O
Podobná témata
???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akara modrá X vrubozubec paví, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Betty nebo parmičky čtyřpruhé, Bojovnice x Paví očka, cichlidka kakadu a paví očka, Co je s tím Pavím očkem?, co je špatně (paví oka), co se hodí za ryby k pavím očkům, čichavci versus parmičky ?, čichavci a parmičky, Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jak úspěšně rozmnožovat parmičky, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Jednooké parmičky, Kdy se pozná pohlaví u parmičky nádherné?, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kominík verzus paví očko, Krevetky red cherry+žebrovník+šneci+paví očka, Kup parmičky černopruhé, malinké pávie očká, mladá paví očka, Mrchy paví očka, mrtvé parmičky, Můj samec pavího oka má divný ocas, může být bojovnice pestrá s pavíma očkama??, Můžou se Paví Očka přemnožit, nafoknuté parmičky, Něco mi okusuje samičky pavích oček, Nemoc u pavího očka, nemoc u pavích oček?, Nemocná paví očka, Nemocná paví oka, nemocné parmičky?, Nemocné paví oka (poraďte prosím), Nemocné paví oko?, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko, okousané ocásky pavích oček, otrhane ploutve u pavich ocek, parmičky, parmičky, Parmičky , parmičky - společné akva

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 13.10.08 17:52:13 • 2.187 s