33 • 102 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Řasy » Proč mi neroste zelená řasa v malawi? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 152x
02.03.08 10:31:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklucass® – Proč mi neroste zelená řasa v malawi?
Fotka k příspěvku Mám malawi 300 l, hlavně lavové kameny, ale i klasické. Občas se mi objeví trochu hnědé řasy, ale ta je celkem rychle zlikvidována rybami. Líbí se mi kameny porostlé zelenou řasou, ale ta prostě neroste a neroste. Akva je asi čtvrt roku od založení. Co dělat? coze

02.03.08 10:52:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekerdo (212.***.187.82)
Napiš,čím svítíš.Hnědá řasa je důsledek slabého osvětlení.Zelená řasa se tvoří jen v dostatečně osvětleném akvárku.Chce to určitě víc,než 0,5W na litr (zářivky)
02.03.08 10:53:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTomm® – Re: lucass
Jj, přesně tak, více svítit ;-)
02.03.08 11:03:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklucass®
Jo ták, tak to je jasný. Mám tam jenom 20W dočasně z malého akva, protože jsem ještě nekoupil pořádný osvětlení. Tak tím se to vysvětluje. :)
02.03.08 16:39:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTomm® – Re: lucass
To je málo, tam ti zelené řasy fakt neporostou. ano
Podobná témata
"Vyčáplé" rostliny - proč?, Akara zlatá x Akarka zelená, Akarka zelená, Ancistrus neroste, Asi řasa., Co s řasama, Černá celoplošná hladká slizká řasa, černá řasa, Dlouhá vláknitá řasa na rostlinách a skle, Drápatečka umřela - nevím proč :sad: , Eleocharis parvulus a řasa, Hnědá řasa, Hnědá řasa, Hnědá řasa , hnědá řasa, Hnědá řasa., Hnědá, vláknitá řasa u dna..., hnědo stříbrný povlak - je to řasa?, Hnědo-zelená usedlá řasa, Hygrophila Polysperma......proč žloutne???, Chutná živorodkám zelená řasa ?, Jaká to je řasa?, Jakási "řasa" se mi dostala do akvária, Jávský mech... proč se mu nedaří???, Jebo(osvětlení)- vyzařuje světlo i v noci, proč?, Juwel akvária - proč nedávat podložku?, keříčková řasa, Mám problem z řasami, mečovka zelená, Mečovka zelena, mečovka zelená papouščí , nazelenalý a narezlý povrch stěrku na dně, neobyčejná řasa, neznámá řasa, pomozte určit + jak se jí zbavit prosím, Parmička olivová (zelená) - samotářství, třes , parmička zelená, Parmičky duhové honí všechny rybky v akvárku.Proč?, Piskořka věžovitá pomocníkem v malawi?, Pomozte mi s řasami, Proč 2 skaláry pronásleduji druhé 2 skaláry černé? , Proč je kryptokoryna červená?, Proč mi nejdou amazonky?, proč mi odhnivaji rostliny, Proč mi ryby najednou umiraji, Proč nechcete MALAWI ?, proč rámeček pod akváriem???, proč se mi ryby drží u hladiny, Proč se nedaří????, Proč se samec ancistruse chová divně?, Proč se začli bát skaláry??

Zpět na obsah sekce Řasy | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 13.10.08 12:43:30 • 1.022 s