1 • 8 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » interval čištění vnějšího filtru 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 201x
02.03.08 00:20:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkostej® – interval čištění vnějšího filtru
Ahoj všichni, chtěl jsem se zeptat jak často provádíte údržbu vnějšího filtru.
02.03.08 09:55:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTomm® – Re: kostej
Podle potřeby ;-) , nedá se to paušálně říct, záleží na mnoha faktorech.
02.03.08 11:15:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – Re: kostej
Až když se průtok filtrem o hodně sníží. :-)
02.03.08 12:34:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkostej®
Aha dík za reakce ale nešlo by to třeba více specifikovat třeba jak často ho čistíte vy? Já čístím cca 1x do měsíce a průtok mám pořád až až. :) Nebo je to blbost tak často ho čistit?
02.03.08 12:42:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – Re: kostej
Záleží na množství a na druhu ryb (neonka x závojnatka). Já konkrétně ho čistím tak jednou za 2-3 měsíce.
02.03.08 13:36:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbalda.tom® – Re: kostej
Filtr mám přiškrcenej kouhoutkem zhruba na třetinu průtoku a čistím ho až když se zanese tak, že nepomůže ani puštění naplno. To znamená tak po 10ti měsících. Záleží samozřejmě na filtru, velikosti akva a rybách. Já to takhle dělám u tetra ex1200, 250l akva, podle mne poněkud přerybněným JA cichlidami

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 05:24:42 • 1.011 s