25.02.08 14:31:09
Hugo® – Krab cerveny a odchov pludku
Zdravim,
dnes rano samice tohoto kraba shodila vajicka a prave mi ve vode plave nekolik stovek malych krabu maji asi 1mm, nevite jak se daji tihle prckove
odchovat, ci neznate nejakou stranku kde je o to m neco napsanyho?
Diky
26.02.08 09:52:55
rak® – Re: .:Hugo:.
Dej te sem fotku těch mladých,rád bych je viděl.
26.02.08 15:57:08
Hugo® potrebuji nejake info, ne prispevek ve stylu "hmmm" nebo prosbu o fotku..tu ani nemam a ani bych to nevyfotil, nemam nejlepsi fotak
zrovna...ale je to prusvitna kulicka s 2 crenejma teckama..ti maly tam jiz nejsou pres noc nejspise umreli..
sem četla že malí krabíci potřebují jen mořskou slanou vodu jinak je neodchováš.............
20.07.08 19:00:49
marla (95364967459) – za jak dlouho vyroste maly cerveny krab?
Ahoj Lidicky,
prave doma resim zahadu. Moje situace: asi pred mesicem jsem si koupili 3 kraby, asi po tydnu jeden umrel, tak mi logicky zbyli 2, minuly tyden jsem
nebyla doma a kdyz jsem se vratila, tak mi mama rekla ze zase jeden krab umrel a ze ho splachla do zachodu, logicky zbyl jeden, po tom mym navratu
umrel i posledni tak taky skoncil v zachode, nemela jsem cas umyt a uklidit akvarko, k tomu jsem se dostala az dnes, ale mela jsem docela sok kdyz
jsem nadzvedla velkej ostruvej a tam byl v cele svoji parade dospelej krab a zivej!!!!!! Proste nechapu kde se vzal 4tej krab!!! Nemate nekdo nejaky
vysvetleni ja jsem z toho jelen!!
že by mamka vyhodila svlečku?
Celkem jednoduche vysvetleni...)) jenom se divim ze maminka nepoznala svlecku...asi se toho moc stitila..

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora