1 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Voda, přípravky na úpravu a testy » Aqua quick test od eSHa 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 244x
24.02.08 15:15:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmarkopolo® – Aqua quick test od eSHa
Ahoj.Ma niekto skusenost s aqua quick testom od firmi eSHa?
Je to 5 in 1. Meria to ph kh gh no2 a no3.
Potesilo by info, co som to vlastne kupil a ci sa namerane hodnoty mozu brat vazne.
Hmm. A chyba mi ktomu zrozumitelny navod.(sk, cz)
Za reakcie dakujem. ;-)
24.02.08 18:17:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkittie®
tyto testy používám delší dobu, ale návod v češtině k nim byl, bohužel přesnost si netroufám hodnotit, ale nemyslím si , že by byli nějak extra nepřesné, jediný údaj podle kterého si můžu ověřit spávnost naměřené hodnoty je u nás tvrdost vody a ta souhlasí i hodnota pH se mi zdála realná, víc k tomu nemohu dodat

24.02.08 23:28:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksuchysvatonovice®
Návod na použití je jednoduchý:na 1 sekundu ponořit až po rysku do akvarijní vody,jedním pohybem sklepnout zbytky vody a po 60 sekundách za pomocí stupnice na tubě odečíst výsledek.Toto je stručný výtah z návodu,který mám česky,skener nemám a přepisovat ho komplet je nuda.Použití jednoduché,přesnost?
25.02.08 08:25:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmarkopolo®
Velmi pekne dakujem za reakcie. Vela zdaru kolegovia.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:54:19 • 0.893 s