31 • 92 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » otrhane ploutve u pavich ocek 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 90x
23.02.08 13:24:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpepik (88.***.214.198) – otrhane ploutve u pavich ocek
Nevi nekdo proc maji pavi oka otrhane ploutve? :-( (hlavne samci)a jeste neco,mel jsem 2 tetry cisarske jednu velkou a jednu malou ta velka ze dne na den prestala plavat,byla nafoukla a mela u ocasu na kazde strane velky bily flek ale neprezila to :-( Jine ryby to nemaji (ty otrhany ocasy a to jak mmela ta tetra)Dik za rady
23.02.08 14:17:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDuny® – Re: pepik
jaké iné ryby tam ešte máš? som niekde čítal že napr. bojovnice im môžu okusať plutvy
23.02.08 14:40:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpepik®
koukni na moji nadrz stoctyricitka palec
23.02.08 15:32:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMyrda® – Re: pepik
no podle mě to budou asi čichavci,u mě to taky jednu dobu dělali
Podobná témata
akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Beta - ploutve doběla, ČERNÉ PLOUTVE ZÁVOJNATKY, Dospívání Pavích oček, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Chybí kus ocasní ploutve, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, KRUNÝŘOVEC - PLOUTVE, Něco mi okusuje samičky pavích oček, nemají ploutve, nemoc u pavích oček?, odchov pavích oček, okousané ocásky pavích oček, okousané ploutve, Parmička černopruhá (SAE) okusuje rybám ploutve, co s tím?, parmičky červenoploutvé, Parmičky žraločí - zarudlé ploutve, paví očka umřely na okousnutí ploutve, Paví očka se slepenými ploutvemi, ploutve do špičky, rozmnozovanie pavich ocek, Rozmnožování pavích oček, Rozpoznáni poťeru pavích ok a black mol!, Roztřepené ploutve, Roztřepené ploutve u bojovnice, Samci pavích oček, Slepené ploutve, Slepený ocas a náhlá vyhublost pavích oček, spicate ploutve a pak uhyn, Špičaté ocásky u pavích oček, tmava skvrna u pavich ocek, Úhyn pavích oček, úhyn pavích oček přes noc..., úhyn pavích ok a mečovek, Ukousnuté ocasní ploutve u ryb, Úmrtí pavích oček, Zašpičatělé plouve u pavích oček, Závojnatka s extra dlouhými ploutvemi, Ztráta pavích oček, zvětšující se rána u ploutve pancéřníčka

Zpět na obsah sekce Nemoci | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 13.10.08 12:45:51 • 1.258 s