[1] 2 
22.02.08 23:44:12
gigimasters® – Jak vyrobit stojan a kryt u akva?
Nemohl by mi někdo prosím napsat nějaké odkazy s návodem k výrobě stojanu a krytu?
23.02.08 03:26:18 / 23.02.08 03:32:58
Saša®
Já jsem si skřínku komplet celou včetně kovové konstrukce objednal na zakázku a jsem spokojen....Můžete posoudit,popřípadě taky objednat.
Skřínku bych si v žadnym případě nekupoval svařil jsem si stojan z jeklu obložil ho deskama a vyšlo mě to na 1000 kč a mám na tim 360 L
akvárko v obchodě by stál mám takový tušení asi 5000 kč coš je šílený.
kryt nekupovat dávaji do nich velmi málo trubic výsledná intenzita je pak max 0,3w/l což je málo
ja som dal akvarko na komodu, ktora je vystuzena drevenymi hranolmi. zatial drzi...
23.02.08 12:00:49
Kamekh® – Re: matlala
Jooo, kdyby 0,3 já mám dokonce jenom 0,225w/l

Ale je fakt že se pro dávaj celkem solidní kryty s více zářivkama, který už jsou
slušný. Je ale třeba mít správný půdorysný rozměr akva. A přiměřenou výšku (na 60cm výšky VODY jsou už zářivky krátké).
Jo dík a nějaké jiné neznáš? jednou jsem našel skvělej návod kde to bylo krásně popsané ale už to nrmůžu najít.
Pro všechny: Já si myslím že když máš možnost svařit někde kostru skříně tak je to v pohodě vyjde to daleko levněji a efekt je stejný.
A stěma kupovanýma krytama mě tak se.ou protože to je fakt děs mám také 0.2W a to je k ničemu.. sice je to speciální pro růst kytek ale je
to málo watů mám ji teprve čtyři dny tak uvidím.
23.02.08 21:48:11
Saša® – RE: gigimasters
Někde jsem to ještě viděl, jenže je to už dost dlouho a ta adresa mi nějak neutkvěla... Zkusím se po tom podívat
Jo dík dej vědět esli to najdeš nebo ne.

23.02.08 23:17:10
R -
isamik® – Re: gigimasters
no já mám rpoblém jinej , potřebuju větší akva a nechce se mi to vyrábět a kupovat set taky ne protože to je předražený ...

24.02.08 00:14:53 / 24.02.08 03:07:31
Saša® – RE: gigimasters
24.02.08 03:28:26
Saša® – RE:krysikmouse
Zkus se zeptat třeba u sklenáře. Někteří spolupracují s jinými výrobci, takže se u nich dají objednat akvárka i s příslušenstvím
(stojany, kryty). Vyjde to zpravidla podstatně levněji, než v akva prodejnách. Anebo se koukni někde do inzerce, na netu je toho spousta
24.02.08 08:04:06
filipsi® – Re: krysikmouse
Me to u vyrobcu tedy neprijde predrazene, viz treba zekia, aj.
Stolek stejne vetsina lidi potrebuje "na miru" barvami a provedenim k ostatnimu vybaveni, ale kazdy slusny mistni truhlar udela stolek, co
unese 500kg, bez problemu a za rozumnou cenu.
Veliky "set" bych urcite nekupoval.
hmmm díky za tip. Koukal jsem na to zekia.eu a mají to tam celkem přehledně a pěkne udělané ... já má tady takový výklenek obložený
cihlami a vycházelo by tam akva 80x40x40... 128 litrů . nevychází to až tak draze ... no asi kolem 6500,-
Nevim jak u Vas ale u Nas jsem si skocil za truhlarem a rekl mu ze chci na AQ 200l stojan tak aby dole byla skrinka 60cm vysoka pak AQ s nahore 30cm a
vyklopnou predni stenou a nad tim ze bude 340l terarko s 10l bazenkem. Za tyden jsem to mnel doma od nej privezene a chtel po mne 2750,-. Mne to zase
nepripada jako drahe. Kdyz si vezmu ze bych to musel delat sam na kolene
24.02.08 10:29:06
Pepas® – Re: ghostik
za ty prachy asi dobrý,ale dej tam foto celého celku,jeví se mi to nějaké levné
24.02.08 10:31:27
ghostik® – Re: Pepas
Foto ti hodim sem protoze terarko je zatim v kuchyne a dela se pozadi a bazenek :o) Takze je na nem je bordel. Tak momen ja ten bordel odfotim
24.02.08 10:35:23 / 24.02.08 10:36:42
ghostik® 
Podarilo se mi odloupnou nesetrnosti vepredu kus dyhy ale pod postely mam uz nahradni ( zdarma-od truhlare ) tak jen co budu mit cas tak ji
nazehlim.
Hlavne nekoukej na bordel
24.02.08 10:38:02
Pepas® – Re: ghostik
no to byla dobrá cena,ale ten pořádek

,asi zavedem nazpátek tu vojenskou službu
Ja uklizim ale nejak se nedari :o) Mam 1+1 byt s mladou,dalmatinem, prave mi zase suk.... hadi takze budou zase vajicka, nahore je AQ s cerstve
vykulenyma cichavcema, nekde tu beha jeste jedno albinske mlade hada a jinak tu stavim jeste pocitace jo a krom toho prestavuji kuchyn takze kdybych
ti udelal foto z opacne strany ( od AQ pryc ) asi by jsi poslal zachranku s tim ze tu bouchla bomba
Všem dík za typy jak levněji pořídit akva

s tím truhlářem mě vůbec nenapadlo. Jo a znáte někdo nějaký stránky na inzerci akva(atd..)
kromě těhle a www.akvarko.cz
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora