[1] 2 3 
jste stejneho nazoru ze je hezci pozadi treba bridlicove nez folie?napiste co gdo jake mate a pokecame o tom
u krevetek je vzadu katalog od starkla

sou na nem jahody

(docasne)
29.10.06 19:58:25
neo® – jahody
tak pujde maruska

29.10.06 20:11:18
R -
A2C® – Pozadí
Ja mám na Mojom Mini plastovú tapetu a na Mojej Panoráme tiež Na mojom Akváriu nie je nič zatial a na Jazierku nepotrebujem

29.10.06 20:13:30
katunka® – pozadí
já tam mám plastové 3D, ale půjde pryč, špatně se udržuje a drží se za tím sajrajt...pro ryby je určitě lepší 3D pozadí než sklo a
zvenku tapeta, břidlice je pěkná ale těžká a navíc vhodná jenom pro dostatečně hluboká akvárka...když mám hloubku 35cm tak se mi nechce
ubrat 5cm na pozadí tj. u mně 16litrů chybějící vody...
29.10.06 20:16:21
Wampi® – pozadí
břidlici mám všude pokud se naštípá zabere 0,5 cm a vypadá to super. Mám jí i v 38 l.

Nastipany ? to me nenapadlo a jak dal to mas nalepeny primo na skle ? nebo nalepeny na necem ?

ja ne jen bridlice ale to byl priklad ta bridlice myslim jakekoliv pozadi
No ale co váha? Mně teď chytla nějaká paranoia, v noci vstávám ochytávat akvárko, jestli někde neteče...fakt mám z té tíhy strach...

To já mám vlastnoručně udělané pozadí z polystyrenu. Nevypadá to tak špatně a rybky se rády schovávají do jeskyněk, které jsem v něm
udělal.

29.10.06 20:22:13
Wampi® – pozadí
V malým asi 1 kg a v tom mým velkým plocha 160 cm na 60 cm je to zhruba něco okolo 13 kg
hmmmmmmmmmm tak to fakt není moc.......no popřemýšlím a tos lepila na plexisklo nebo přímo na akvárko?
ja budu dela bridlice do 50l a delam to na plexisklo no cernej silikon a uz se pojede
29.10.06 20:31:13
Kate® – polystyren
Já mám polystyren sypaný pískem. Není tak těžký, jako břidlice. Rybkám se líbí a mě taky

29.10.06 20:36:30
Wampi® – pozadí
na plexu mi to nedrželo a jiný pozadín v plánu nemám tak jsem to švihla přímo na sklo do akva teď budu mít 220 l a udělám do něj to samé
29.10.06 20:41:28
® – pozadí ( *( )
No já to mám jen u jednoho aqa.V rachotě jsem čornul 2 forexový desky.Dal na stůl vedle sebe a sleoil spoj.Na desky jsem dal několik
břidlicových kamenů a kořen.Pěkně si to uspořádal jak to má ve finále vypadat.Pak jsem vzal montážní pěnu na okna a každej kámen
zespoda omatlal.Pokud pěnu nenatřepete,tak se ty kameny tak nezvedají.Vše jsem si takto předpřilepil včetně kořene.Mezery mezi kameny jsem
potom vystříkal již natřepanou pěnou.Za 2 dny jsem tocelé nožem ořezal jak jsem to chtěl.Pak už na řadu přišla zelená barva na
bazény.Ta nepouští žádnej bordel do vody a používá se i na dětské hračky.Po týdnu jsem vše ještě oříznul podle vnitřku aqa.Aqa jsem
položil na zadní stěnu a silikonem tam nadělal hady a do nich celou desku vlepil.Po obvodu jsem to taky zasilikonoval.A za 3 dny to šlo celé na
podstavec a hurá voda.40 skoro plných kýblů růčo fůčo.Mám to tam od r.1999 a neměnil bych.Časem pěna dostane neutrální nádech a ve
spojení s částečnou usazeninou to je narural.
ten kořen jsem dal suchý.Vpěně vypadal že se neudrží,ale jakmile nasál vodu,tak se
ještě více natlačil do pěny.

29.10.06 20:44:01
® – foto
Až bude, bude

29.10.06 20:44:51
Horác® – jardik.cardik
Silikon na plexisklu nedrží. Už sme to tu někde s blekem a Štěpánem řešili ... Sklo jo, ale umělá hmota ne a ne ... :o(. Já jsem takhle
zase NEslepil vnější přepad z plexiskla a novoduru.
29.10.06 20:45:29
Wampi® – plexi
lepila jsem to černým akva silikonem a druhý den když jsem to chtěla zvednout tak jak se mi to nepatrně ohlo tak ta břidlice z toho vyskákala.
Bože když si na to vzpomenu na tu marnou práci tak mám vztek ještě dnes....
29.10.06 20:50:12
Wampi® – pozadí

takto to vypadá v tom malým je nezařízené je to jen holobyt pro ty molly děsný, přemnožený

to je cudne ale sklo je tesi
[1] 2 3 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora