33 • 106 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 128x
20.02.08 10:10:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSári® – Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?
Ahoj, potřebuji poradit nějakého lovce potěru pro moje mečovky a paví oka, každý měsíc se mi množí a už to mezi těma rostlinkama nejde ani lovit. Z počátku si mečovka svůj potěr žrala, takže zbyly jen 2 - 3 kousky, ale poslední 3 měsíce už rodí kolem 20 chcípáčků a všichni přežijí. Takže se prosím jukněte ke mě na akva a podle složení osazenstva mi poraďte vhodného predátora. Děkuji všem
20.02.08 10:13:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRejpal1®
Dej tam raka ;-) coze coze coze
20.02.08 10:17:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmarsz®
Párek čichavců, rájovců nebo bet?
20.02.08 10:52:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekCriple Fishx®
Zkus jim dát týden půst. Mečovky se budou snazit nakrmit poterem.
22.02.08 10:03:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSári®
Díky, muaí být ti čichavci a další v páru? Proč? Budou se hodit do mého "malého" akva?
22.02.08 10:21:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekranky®
me se osvedcil stikovec paskovany, po vikendu 30 ks poteru nezbyl ani jeden a je klid a navic je to celkam zajimava ryba r.
22.02.08 10:28:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfantasta®
Štikovec je sice fajn, ale dorůstá 10 cm a to se mi zdá na Sárino akva příliš. A navíc by asi šel i po pavích očkách.
22.02.08 10:40:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan®
osobně nevím žádnou rubu, která by se hodila do 70l akva, žrala potěr gupek a zároveň nesežrala i je. já bych tam nic nedával. (nechci být krutý), ale když už by počet pavích oček nebyl únosný, viděl bych to na darování někomu, kdo to může skrmit a nebo na sodovku. :-O
29.03.08 12:38:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVIarea (85.***.233.50)
Já jsem měl asi 20 malých pavích oček, dal jsem k nim párek čichavců modrých a za 2 dny jich je jenom 5... A velké ryby zatím nechávají na pokoji ahoj
29.03.08 12:41:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekguest (84.***.177.16)
Belonesox belizanus :-P :-D
29.03.08 13:02:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTonys®
Mě potěr pavých oček žrala i tetra krvavá vždycyk se do něj psutila a sežrala ho
29.03.08 18:37:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjirkacichlid®
Pestřenec červený je nenáročný a brácha ho má ve společenském akvárku a dospělým rybkám neublíží.
29.03.08 20:28:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDinamit®
Já mám stejný problém, dneska jsem si pořídila jednoho beťáka. Ten by měl považovat potěr jiných ryb za potravu. Jinak ještě rájovci jsou celkem spolehliví, ale nevim, jestli by nesežrali i dospělce..
30.03.08 12:25:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJhonny®
Dej tam Tetru krvavou nebo pestrence ale pri pestrenci pocitej s tim ze ti bude zrat i dospele kusy... ahoj
10.04.08 00:36:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekšary (194.***.15.98)
Vcelku jakékoliv dravější rybky.Super dravci jsou obecně cichlidy - třeba skaláry.Betty taky dobrý.A dania.A je to nejlepší živé krmení :-)Co by za to jiní dali, že.
Podobná témata
akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Black Molla - potěr, Čichavec zakrslý - co s rozplavaným potěrem?, čím krmit potěr perlovky červené?, čím krmit potěr? 7-8mm velký, Čím krmit vylíhnutý potěr pancéřníčka, Čištění akvária při právě vylíhlém potěru, Dospívání Pavích oček, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jak nakrmit potěr, Jak nakrmit potěr, Jak se "zbavit" potěru?, jakeho sneka-poradite?, jakěho věku se dožíva bojovnice, Jikry a potěr, kancik cervenohrdly poter, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, krmení potěru akary zelené, Krmení potěru čichavce peletového --žábronožka solná, krmení potěru labyrintek, krmenie poteru bojovnic, krmivo pro poter, Likvidátor potěru., mláďata mečovek, Množení mečovek, Množení mečovek a neonek, množství potěru, Mohou být s potěrem?, mohou byt spolu ?(krevetky s potěrem), Mohu dát 3 týdennímu potěru už dno?, Něco mi okusuje samičky pavích oček, nejmenší likvidátor potěru gupek?, nemoc u pavích oček?, odhad počtu potěru, odchov pavích oček, Ochrnutá těhotná gupka a její potěr taky?, okousané ocásky pavích oček, Otázky ohledně potěru betty, otrhane ploutve u pavich ocek, paví očka- potěr, Paví oko- za jak dlouho může potěr mezi ostatní rybky, Pomoc! Potěr živorodek srostlý bříšky!, potěr, Potěr a výměna vody, Poter bojvnice, potěr cichlidky kakadu, potěr Čichavce šedého - čím krmit a jak nejlépe odchovat?, potěr čichavce šedého-katastrofa

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 13.10.08 12:36:07 • 2.745 s