2 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » Jak cistite filtr? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 93x
30.10.06 17:36:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLucík® – Jak cistite filtr?
Ahoj mam vnitrni filtr a vzdycky kdyz ho chci vycistit tak se do vody vrati spousta necistot z tech zeber, mate nakej tip nebo tak na to , aby se to dalo vyndat bez toho ,aby ta spina spadla zpatky?diky X-)
30.10.06 17:38:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka® – filtr
Já celou akci dělám vééélmi pomalu. Žiletkou odchlípnu ty špunty abych je nemusela zbytečně trhat a tím rozvyřovat bordel. A při vyndávání hned pod to dávám misku aby když přebytečná voda z filtru s kalem odpadává, tak aby to už nešlo do akva...
30.10.06 17:41:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – vnitřní filtr
igelitovej pytlik ... a máš to vychytaný :o)
30.10.06 17:42:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHugo® – ,..
ja pod filtr dam sacek :-D :-D je to ucinny X-) X-)
30.10.06 17:43:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHugo® – horac
SAKRA pises rychlejc ted si budou myslet ze opisuji :-( :-( :-(
30.10.06 17:47:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – Hugo
Tak mi to přej ... Zatím se mi tady všichni jen smáli, jak jsem pomalej :o) ... A já sem přitom takovej rychlik ... Aspoň manželka to říká ... ale to nevim, jak myslí ... :o)
30.10.06 17:58:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLucík® – :o)
to Horac:No ja bych mozna vedela X-)
Jinak vam moc dekuju to by me vubec nenapadlo jsem trdlo ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 05:18:06 • 0.858 s