Mám v 54L akvárku párek pestřenců červených a nic víc, četl jse někde že když sou samy v nádrži tak, můžou žačít býl lekaví,
protože se kolem nich nic neděje. Chtěl byl k nim přidat nějaké ryby. Občas se mi třou, takže bych chtěl nějaký hodně klidný druh,
který by je při tření a péči o mladé moc nerušil. Jaký byste mi poradili???
15.02.08 19:14:34
Nobody® – Re: zdenál
Pokud tam máte pár,který se Vám tře a odchovává mladé,nemusíte přidávat žádné rybky.
Když mají mladé,necháte s rodiči po určitou dobu:3-4týdny,pak přelovit mladé do jiného akva a rodiče se budou opět třít.
V akva je potom docela dost rybek.

Určitě nezačnou být lekaví.
A co třeba jen několik gupek? Držely by se kolem hladiny a na potěru by si pestřenci určitě pochutnali
No určitě tech pár gupek tam nedávej ty pestřenci by jim oškubaly ploutve . Jestli je nechceš na chov tak bych doporučoval Cichlidy buď
Kakadu nebo jestli to dovedeš tak Ramizerky ale nikdy nedávej k takovýmhle rybám ryby s dlouhými a ozdobnými ploutvemi .
Zdravím lidi
mám malé akva a potřebuji poradit. jsem úplný začátečník a chtěla bych nenáročnou rybičku která využije spoustu úkrytů mezi kameny co
mám v akvárku...poradíte??? hlavně musí být mírumilovná protože mám málo agresivního beťáka no spíš je trošku srab a nechci aby si na
něj něco dovolovalo přece ho nemůžu připravit o sebevědomí

....díky
Do 54L párek kakadu a párek pestřenců? Kdyby se teoreticky vytřely oba zarás tak by to mohlo bejt celkem drsný ne?
Zkusil bych cichlidku berelliho, nebo thomasovu. To jsou relativně klidné ryby.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora