[1] 2 
13.02.08 15:44:16
filipsi® – Re: Petush
No, to je tak akorat, co tam mas. Pockej chvilenku, a urcite se rozmnozi, nechal bych to jen pro ty pavi ocka, max. 5 dospelych, az ti vyrostou.
Jiank s rybami pro mala akvarka se inspiruj treba tady:
http://www.vivarium.cz/akva_index.htm , nabidka ryb pro mini akvaria.
TO je hrozne malinky. Nech tam jen ty pavi oka, max pridej par krevetek. porid si vetsi nadrz aspon 100l tam se Ti par rybek vejde. Jinak pavi oka se
Ti rychle rozmnozi.
parmiciek neviem ale neoniek asi 10
14.02.08 15:34:16
R -
johan® – Re: mato127
10neonek do 25? na to to je trochu malé ne?..
14.02.08 15:38:06
S -
chicko® – Re: mato127
Ty seš dobrej blázen, četl jsi něco o tom, že neonky potřebují prostor pro plavání

, nechápu proč radíš takovou blbost.
10neonek určitě NE!!!, nech tam jen ty očka
Presne tak ty dve gupky bohate staci......sice se to nezda ale za pul roku jich tam budes mit pozehnane

......mam 30 l a asi tak kazdy 3 mesice
musim vytahovat maly protoze jich tam je moc.....nastesti mam ve velkym skalary kerym je davam
Paví očka se tam budou taky trápit.... dej tam bojovnici pestrou
Zkus razborky, jsou to malinké rybky, do malého akva akorát.
14.02.08 17:01:01
pakozdy® – Re: kosiska
ale razbora hengeli - tie su do mikroakva. vyzeraju ako normalne razbory ale su o polovicu mensie.
14.02.08 17:12:16
kosiska® – Re: pakozdy
Pro někoho je i 25l mikroakva

Aspoň jich tam může dát víc, když jsou menší...
A budou se hodit k té gupce ??? No jako aby se nepožrali.
14.02.08 17:28:17
S -
chicko® – Re: Petush
Nic tam necpi, ale komu není rady, tomu není pomoci
A co zkusit Filipsův odkaz, vybrat si několik rybek a ty pak tady probrat, která konkrétně by byla nejlepší k tobě do akvárka. Ovšem, jestli
ti umřel sameček od Gupky, tak se pokus najít příčinu a podle toho pak dál postupovat. V každym případě si myslim, že by ta samička, co
zůstala, neměla být sama. Takže se rozhodni, buď vyměnit paví očko za jiný druh rybky a nebo si ponechat páreček gupek. Pak ale počítej s
tim, že se budou hodně množit, tzn. zajistit odběratele (třeba želvu), pak nebude problém...
14.02.08 18:02:47
filipsi® – Re: Dinamit
... a jestli byly dospele, a samecek tam aspon chvili byl, s nejvetsi pravdepodobnosti uz se v brisku pripravuji mlade.
ja mam 1 bojovnicu a 1 prisavnika a chcel by som este nejake rybky do 20L akva...prosim poradte co by som k nim mohol dat
14.02.08 20:45:13 / 14.02.08 20:46:25
filipsi® – Re: Petush
Ne, pokud mu je nebudes predem zabijet. Krom toho je velky do tvych 25l. Proc se proboha neridis rozumnymi radami co tady padaly? Dej si tak co chces,
treba samce bety a dve samice a pancernicky kropenate. Ale pak se neptej, proc mas problem.
No jestli chceš ještě jinej druh tak si tam nech parek pavích oček a dej k tomu par blac molly? ale vymyslí si taky kam budeš davat mlady.
14.02.08 22:43:04
kosiska® – Re: isamik
Živorodky bych tam moc nedávala...a to nejen kvůli rychlému množení.
Hm........ tak sorry Flipsi já se jenom ptala ,protože jsem fakt začátečník. Tak mi poradte co tam teda mám dat já už fakt nevim.
pls, poradte co amm dat k bojovnici do 20L akva
15.02.08 19:25:15 / 15.02.08 19:25:40
R -
johan® – Re: samot10
plovucí rostliny!
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora