Přihlásit se RYBICKY.NET »

Vybraná směs rostlinek - kolekce

NápovědaFórum » Akvarijní rostliny » Nákup a přeprava rostlin 

rostlinna-akvaria.cz
Vybraná směs rostlinek - kolekce
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Mrakoplash Re:Petrisn
jestli jsou ty cedulky z ty kolekce, tak je skoda ze tam mas i terarijni rostlinky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PetrisnRe: Petrisn
Fotka k příspěvku Posílám ¨fotečku seznamu od AD pro aqua 50-10O l. Spokejenost.
Pro nevěřící tomáše že tohoje opravdyx dost posílám fotku jmenovëk.
PS: objednejte si méně a i přesto budete spokejeni potlesk

Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Zýačínám sázet takže zasílam zatím tak první 1/3 dodávky z kolekce AD pro akvarium 50-100l.
Jsem mile překvapen kolik kytek se vyloupne z jednoho koše.Asi budu muset odpoledne podělit i kamarády ano

Reagovat na tento příspěvek 0  - sakrbleKRe: frmol
Dobře,ale v podmínkách,při kterých se ty Vallisnerie pěstují submerzně nemá řasa ani šanci vzhledem k tomu,že růst je tak rychlý.Nehrozi přehnojení ani jiné zpomalení růstu u rostlin.Už dlouhou dobu jezdim do AD pro kytky osobně,vím jak to tam chodí.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RomRe: Petrisn
Tak to jsou teprve fajn informace a hlavně fotečky, jak ta zásilka vlastně vypadá. Díky všem. Zřejmě budu investovat :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - frmol Re: SkrbeK
ne vsechny jsou pestovany emerzne, nektere pak vubec tak nejdou napr valisnerie, takze rasy tam nejsou vylouceny
a na zavleceni ti staci jedina spora...
mam je asi 14 dnu a vsechny rostou, cervenoliste zatim slabeji, ale budou Ok jen jim ta adaptace trva, valisnerie uz pousteji odnoze
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PetrisnRe: Alofok
Fotka k příspěvku Název Myriophyllum matogrossense
Země původu Jižní Amerika
Výška 20-50 cm
Šířka 5-8 cm
Světlo 75 W/100l
Teplota 22-28oC
Tvrdost vody 2-15odKH
pH tolerance 5,0-7,5
Objednávací kód M22

Reagovat na tento příspěvek 0  - czmorphRe: Petrisn
Tak to vypada moc pekne.... taky si to objednam :) diky za inspiraci.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - AlofokRe: Petrisn
Můžu se zeptat co je zač ta červená rostlinka???Děkuju za odpovědi
Vypadá jako Cabomba...
Fotka k příspěvku Ve čtvrtek v noci objednáno, ve čtvrtek potvrzeno e-mailem,a vzhledm k dnešnímu shonu, v pátek v 10:30 ve vaně. Sázet budu zítra - v klidu. Objednal jsem set pro aqua 50-100l, navíc jsem vzal dva kořeny a dostal jsem 2x malou sugitaria subulata gratis. Všechny rostlinky až na vallisneria rubra serpanta (některé listy trochu polamané - ale vzledem k délce asi pravděpodobné) a Myriophyllum matogrosse (amputace dvou stonků) vše nádherné a v pořádku.Uvidíme jak to poroste.

I k drobným poškozením dvou kusů dávám tomuto obchodu zatím 100% a můžu jenom doporučit - Teda tomu kdo hodlá trošku investovat - není to úplně zadarmo, set pro aqua vyjde na 911 - ceny s DPH a balné a poštovné ČD - 175.

Před tím než jsem objednL tak jsem se e-mailem spojil popsal nádrž a pak objednával - ochota a profesionalita 100%.

Reagovat na tento příspěvek 0  - sakrbleKRe: frmol
Tak to mi vysvětlete,jak by taky mohly komerční pěstírny prodávat rostliny z řasama ?Když je pěstují na suchu,emerzně ? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - frmol Re: Rom
mam kolekci pro 200 l, dobra kvalita, vsechny se chytly, siroky sortiment, bez ras
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RomRe: filipsi
Dík za reakci. Svůj původní příspěvek jsem již upravil. Vím, že se to tady již probíralo, ale vesměs polemika o tom, zda to je či není vhodné a dobré. Chtěl jsem znát názor těch, co celý set koupili. :-) Děkuji, našel jsem rybicky.net/forum/4279 ahoj
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - filipsi Re: Rom
Nekde to tady uz bylo, hledej, udajne velke mnozstvi rostlin, spokojenost. Pokud absolutne nemas predstavu co a jak tam chces, je to asi dobra volba. Pokud uz vis, je lepe kombinovat sam, mozna draz, ale nebudes mit veci, cos tam nechtel dat a naopak budes mit jen ty, cos chtel.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Rom – Vybraná směs rostlinek - kolekce
Máte někdo zkušenosti s připravenými sety rostlinek pro AQ různých objemů, údajně pečlivě vybírany podle druhu, barevnosti, vzhledu a místem sázení? :-O Viz www.aqua-daho.cz/… nebo www.aqua-daho.cz/… (dole kolekce rostlin). Díky za postřehy od vás, co jste celé kolekce odebrali. ahoj

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 6523x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/5931?od=26