vylíhli se mi z jiker malinkatý čichavci a potřeboval bych poradit čím a jak je krmit nebo se nemusí nějakou dobu krmit ? pls poraďte
oni si najdou zradlo sami z rostlin neboj ja mam mecovky a samicka porodila nicim sem nekrmil a vyrostly
jenže ty jsi měla živorodky
30.01.08 20:10:50
Nobody® – Re: archangelos
Záleží na tom,o jaké čichavce se jedná?
Většinou jako první krmivo poslouží viřníci nebo trepka.
fajn, máš nějaké zkušenosti s chovem a krmení trepkami? ... nebo jen z literatury? ... ještě jsem to nezkoušel - zatím jsem (u jiných
druhů) vystačil s artemkami ...
ahoj, já ze začátku krmila rájovce uvařeným vaječným žloutkem a po týdnu sem jim líhla artemie.
vířníci a takový potvůrky jsou myslím z banánové vody, ale to jsem nezkoušela, protože se to prej může zvrtnout a krmivo ti může
sežrat mláďátka
31.01.08 20:31:03
Nobody® – Re: motýlek
Chce to hlavně sehnat čistou kulturu trepek.Pak je vše jednoduché.
Stačí krmit přesně tak,jak uvádí literatura.
no, díval jsem se u kaluží ... ale nikde žádná cedulka "Trepky" nebyla

... cosi jsem do zavařovačky nalil a přidal kousek
kedlubny ... hyn sa hukáže

děkuji lidi za snahu na netu jem také nenašel trepka a tak jsem šel do akvaristiky a koupil jsem nějaké prachové krmivo!! nevím no....uvidíme
01.02.08 20:13:41
Nobody® – Re: motýlek,archangelos
Možná zkusit na netu zadat - prodej živých krmiv.

Myslím,že pár prodejců najdete.Občas i v inzerátech je nabídka.
Pochopitelně je úplně výborné, vypiplat nějaké malé rybičky. Problém je ale, co potom s něma. Nechcete rájovce?
no všechny bych odchavat nechtěl ale aspoň 5 by mi stačilo!! a když nevíš co s rybkami tak to dej do akvaristiky ne ??
02.02.08 09:25:35
R -
johan® – Re: archangelos
ale v akvaristice je taky musej chtít vzít

tak jestli chcete pět rybek, tak bych se ani nestaral co jim dát napapkat..prostě si něco
seženou (pokud to není holá nádrž), osvědčilo se mít opravdu zaneřáděnou nádrž řasama, jen s bublifukem nebo úplně bez filtru. tam
bylo života=)
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Krmení • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora