36 • 78 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Léčení a léčiva » Co mohou byt bile prusvitne vykaly ...?? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 307x
27.01.08 15:36:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekamazonstar (41362980315) – Co mohou byt bile prusvitne vykaly ...??
Psal sem o gupce ktera mi prestala zrat a polehavala na zemi....po prendani do karanteny sem si vsiml ze ma bile ,prusvitne,protahle vykaly....vzal sem jednoho hovnouse ze zeme a dal ho do mikroskopu a videl sem na zvetseni 60 az 160 male kulate prvoky,neco jako plasticke berusky, ale nevidel jsem biciky,coz muze byt i chyba mikroskopu..prvoci byli velice aktivni...
predpokladam ze jde o Spironucleus ci Hexamitu....
muzete mi poradit jake mate zkusenosti vy??
diky...
27.01.08 16:11:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekamazonstar (41362980315) – Re: amazonstar
Kazdopadne sem chtel podoknout ze sem to mel pred tydnem u Ramirezky a lecil jsem to Entizolem...kazdopadne ramirezak je jeste v karantene a vykaly ma na stridacku normalni a bile(Entizol uz mu nedavam a v nardzi sem pouzil uhli ..)...kdyz ale vemu toho bilyho hovnouse tak v nem pod mokroskopem nevidim nic ....neni to zvlastni???mel by bejt zdravej ale vykaly rikaji neco jinyho... tone
27.01.08 21:12:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmarsz®
Mmmm, to jsou ale radovánky. :-O Ještě, že nemám mikroskop. Mám taky podobné potíže s gupkama - bílé výkaly. Řešení asi bude, že je přestanu chovat. ;-)
28.01.08 00:10:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek2david (398821-469) – Re: amazonstar
Někdy bíle zbarvené, nemusí hned znamenat nemoc. Stačí nesprávně krmit, při nepravidelné stravě a překrmování a špatných podmínkách se to někdy může stát. Ale pokud toto chovatel nedělá jedná se většinou o nějakou nemoc : http://aquaworld.cz/priznaky_nemoci.htm poslední řádek č 10

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 19:27:10 • 1.096 s