Dobrý den, koupila jsem si dnes porodničku umělohmotnou, kde se umístí samička a mladé pak proplavou do druhé části, jen nechápu jak
funguje krmení a pořádné vzduchování. Mám tam samici pavého očka.
ryby se nemusi krmit v porodnici

tedy pokud ji tam nehodláš držet měsic

a vzduchováni?to jde z té druhé části,kam proplavou
prcci

nebo celkově z akvária

z otázky jsem nepoznal jak to máš zařizený
ale já jsem rybicky nikdy nemela tudiz netusim kdy bude rodit,ale minimalne uz 14 dní má obrovske bricho a nasla jsem v akvarku jednu mrnavou
rybicku a tu mam v takove porodnicce ze sitoviny,ale ta nema ty unikove otvory pro ty nove narozene tak se bojim tam dat k ni tu samici. Koupila jsem
novou a ta je delena na dve casti, ale ze spodu ma otvor a i z vrchu tak si myslim, ze musi lezet na dne, aby mi nevyplavali ty malinke spodem. Je to
takova krabice s vikem jakokdyz...
ta porodnicka je od firmy MARINA a je 3v1
jinak dekuji za odpoved
ať se snažim sebevic,tak nevim jak ji chceš donutit ležet na dně,to mi přijde trochu ujetý

nebylo by lepši to vyfotit?jinak je lepši
rada,než se trápit s porodničkama,zřidit malou nádržku

....ale já jsem rybicky nikdy nemela tudiz netusim kdy bude rodit,ale minimalne uz 14
dní má obrovske bricho a nasla jsem v akvarku jednu mrnavou rybicku....--to už 14 dni nežrala?přitlučená na dně porodnice?nebylo by lepši ji
mit spolu s dalšima rybkama v dobře zarostlý nádrži a co přežije to přežije?zkus se trochu rozepsat o tvé nádrži
26.01.08 21:09:02
lence® – Re: mch.sokolov
neee, tu jsem tam zavrela dneska a jelikoz se mi to nezdalo, tak jsem ji zase vypustila a necham to na prirode, koupila jsem jeste dneska dve kytky
navic, tak uvidime. Tu prvni jsem nasla za filtrem, byla sikovna a schovala se poradne
26.01.08 21:12:47
http://www.akva-exo.cz/detail/akvaristika/potreby/porodnicky/1868/ tady jsem ji nasla na netu prodavat,
ona ma totiz dirky z obou stran, s tim ze ty nahore jsou miniaturni a ty dole tak velke ze tim propluji ty mrnave rybicky, asi jsem si koupila blboua
nebo nechapu jeji logiku, coz vzhledem k tomu ze jsem blondyna neni nic divneho
no ono to je asi tak-----dáš porodničku do prázdné nádrže,do ni samici a mladý pak padaj do tej výtěrky

to cos koupila za min 80kč,to
stejný by ti udělalo třeba mistička od hroznů,cherry rajčátek

at se daři
26.01.08 21:22:51
no tomu vubec nerozumim, ale ona má víko kde je ta velka zavrena a jak ji budu krmit, to mi pokazde kdyz to otevru plachne ta velka nez porodi...,
je to na me nejaky slozity
jak jsem psal,pokud tam bude max 2-3dny,neni třeba ji krmit

to vičko tam bude asi aby nevyskočila?
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora