64 • 141 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Kolik rybek do 240 l akva? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 97x
26.01.08 09:28:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetulinka® – Kolik rybek do 240 l akva?
Fotka k příspěvku Mám 240l akvárium a mam tam asi 80 rybek - je to moc? Mám tam: 2x Čichavec modrý, 2x Čichavec zakrslý, 2x Čichavec zlatý, 5x Kominíček, 5x Mečovka zelená berlínská, 5x Mečovka zelená vídeňská, 3x Paví očko, 7x Skalára, 5x Tetra černá, 38x Tetra neonová, 5x Tetra svítivá.

26.01.08 09:31:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
peti víc rybek si můžeš dovolit, pokud dáš akvárko hezky zarůst, přidej kytičky a myslím, že by to nemuselo vadit...ale chtělo by to víc zeleně ;-)
26.01.08 09:33:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetulinka®
rostlinky zitra objednám z Aqua-daho - namáte s tímto prodejem nějaké zkusenosti?
26.01.08 09:36:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
mám-přišly krásně zabalený a dostala jsem i dárek-bohužel trochu náročnou kytinku.
žádná nezahynula, a to jsem měla objednaný i podle mě křehký vallisnerie. moc hezky rostou-mají krásný ceny, taky budu objednávat ;-)
26.01.08 09:38:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetulinka®
takze ty rostlinky fakt stoji treba 25, 35, 45 Kč?Ja v akvaristice narazila na rostlinky dost drahe-tady me to prijde strasne levne...Ale nemám se bát objednat,jo?Jo ty rostlinky se platí přímo při doručení nebo složenkou?
26.01.08 09:41:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
já to platila při doručení, posílala jsem si to přes poštu. ju, fakt stojí tolik, jen se možná připočítává DPH-teď si nejsu jistá jestli jsou tam ty ceny napsaný s ním nebo bez.
jsou menší, ale krásně vyrostly-kupovala jsem teď ve sklorexu, tam berou rostlinky od aqua daho a na každé rostlině byla přirážka okolo 10 kč-takže pokud člověk kupuje víc než jednu tak se to přes net fakt vyplatí X-)
26.01.08 09:44:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetulinka®
je to bez DPH ale i tak je to levne, tak děkuju za radu...Jo nevis ktera rostlinka je třeba pěkně zbarvená, třeba do červena?
26.01.08 09:55:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
Mě se strašně líbí Echinodorus Beauty red-ten mám od nich a roste i pod mým blbým osvětlením, dokonce teď vedle něj roste další. ale červenější je Echinodorus Red flame, ten je menší ale víc barevnej. suprovej je i E. tenellus, rychle porůstá dno-vypadá hezky pokud ho nemáš,jako já, porostlej černou řasou :) rozzureny
26.01.08 09:58:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetulinka®
Díky za rady X-)
26.01.08 10:03:55 / 26.01.08 10:04:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekOsel®
podivej se sem,tady to vypln a budes to tam mit orientacne napsany kolik rybek a rostlinek do akva ahoj
http://www.moje-akvarium.net/vypocty-akvarium.php
26.01.08 10:06:48 / 26.01.08 10:11:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan®
tyto výpočty jsou k ničemu. bert to tak, že čím víc zarostlé akváriu, tím si můžeš dovolit větší počet ryb. a čím mí%n ryb, tím míň problémů snima. zatím to tak nech být a až se ti rozrostou rostliny, tak pak můžeš začít uvažovat o přikoupení rybek!! ;-)
jinak myslím, že těch ryb tam je požehnaně.
26.01.08 10:08:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
já bych nepřikupovala-jen ty rostlinky :-)
26.01.08 10:11:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPetulinka®
Ano, už jen rostlinky, těch je tam fakt málo, myslela jsem, že se to hned rozroste a že jich mám dost, ale když se to rozsází, tak tam skoro nic neni...Zitra objednám rostlinky a pak vyfotim :-)
27.01.08 10:28:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmiro®
S aqua daho výborná spolupráce! pátek mi to dali na kurýra a sobotu v poledne jsem to měl doma. Platba dobírkou. Všechny rostlinky byli pěkné. Jen se mi některé nepodařilo uchytit - rybky byli proti. Koupil jsem set pro akva 100=150 ltr a do 240 jsem to nemohl nacpat... :-) viz dlouho očekávané akva
Podobná témata
jaké ryby do akva?, 200 a 30l akvárko, kolik CO2., agresivita mirumilovnych rybek, ako odkalujete husto zarastene akva?, aku rybku mozem dat do 37l akva?, Bublifuk a kolik cm pod hladinou ma byt jeho výtok?, burza Čumpelíkova - nabídka rybek, co do akva?, co se hodí do akva?, co za párek větších rybek k tetrám, panceřníčkům...., co za ryby do 150 litrového akva??, do kolika let můžou mír ryby mladý?, Jak "nalepit" pozadí na vnitřní stranu akva?, Jak silna zarivka na 64l akva?, Jak upravit vodu v 10 l akva?, Jak vyrobit stojan a kryt u akva?, Jaké a kolik topítek na 450 litrů vody?, jake dno do akva?, jake rybky a kolik, Jaké ryby do akvárka a kolik kusů?, Jake ryby do rostlineho akva?, jaké tlamovce do 240L akva?, jakej filtr do tak malýho akva?, Jakou a kolik cichliden k bojovnici do 112l, Jakou a kolik ryb do 12l akvária ?, jaky mix vhodnych rybek do 50l akva, Jde nějak zapojit vnější filtr pro několik akvárek najednou?, Je nutno rozlepit a znovu slepit starší akva?, kde koupit nové akva?, Kolik, Kolik ancistrusů?, Kolik bojovnic ?, Kolik cm štěrku do 500 lit. akvária?, kolik CO2??, Kolik Echinodorusů ??, Kolik kg unese akvarijní kryt?, Kolik krmení?, Kolik kusů???, kolik labele do 200 litru akvarka, kolik max rybek do 27l akvárka, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kolik piskořek ???, Kolik písku do 54l akva - prosím, Kolik pncéřníčků,do 60litrového akvária?(ještě je tam krunýřovec!), kolik pytlů písků do 200 litru, Kolik rostlin do akvária?, kolik rostlin?, kolik rostlinek, Kolik rostlinek a jaké?!?, kolik ryb

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 20:29:39 za 1.153 s