1 • 11 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » ???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)??? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci• Zobrazeno 3x
22.01.08 14:04:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekANDREA (90.***.126.141) – ???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???
Mám dvě těhotné gupky a chci vědět jestli mám dávat více krmiva těhotným gupkám??? hmm
22.01.08 14:08:17 / 22.01.08 14:08:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLucianetta®
Dávej rybkám tolik krmení, kolik do několika minut sežerou. Když jim budeš sypat jen proto, že jsou těhotné, stejně o tolik víc nesní, krmivo spadne ke dnu.... => řasy, sinice, přemnožení šneci, v horším případě (při neodsávání kazících se zbytků) úhyn rybek (v důsledku otravy)
22.01.08 14:08:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnonym (85.***.99.176) – Re: ANDREA
ne
Podobná témata
Aku krmítko - vzdálené jezírko, automatické krmítko, automaticke krmitko x hluk, cim krmit sneky, cim krmite rybicky?, Co to je a můžu tím krmit?, české budějovice akvaristiky, čím krmit, čím krmit, čím krmit měchýřovku, čím krmit mláďata krunýřovce skvrnitého (ancistrus), čím krmit potěr perlovky červené?, čím krmit potěr? 7-8mm velký, Čím krmit přísavku thajskou a parmičku černopruhou , čím krmit skaláry, Čím krmit vylíhnutý potěr pancéřníčka, čím krmit žebrovníka ?, čím krmíte skaláry?, Domácí porodnice ? a co dál jak krmit prcky ?, foto tehotnej mecovky, hodnota vody - vodárna Sivice, Chovanie sa tehotnej mecovky, Ideální osvícení akva vysokého 70cm., Jabko jak snim krmit, Jak casto krmit???, jak často a čim krmit raka, jak často krmit, jak krmit, jak krmit, jak krmit živým??, Jak nakrmit potěr, Jak nakrmit potěr, jak rozmnožít ancistrusi a čim je krmit abi se vitřeli, Jak správně krmit tabletami?, Jde vodníma rostlinama krmit...?, Krmítko na nítěnky, KRUPIČKA - krmit?, Mám těhotné razbory, Mohu krmit během léčby?, Neonky a boulicky u psrnich ploutvicek, Objednávka rostlin u Aqua-Daho - České Budějovice, osvícení akvária Malawi, Pijavice, Pijavice, pijavice- ako proti nim?, pijavice?, Pijavice/nebo něco jiného?, potěr Čichavce šedého - čím krmit a jak nejlépe odchovat?, Svícení, sviceni

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.09.08 04:25:11 za 0.822 s