1 • 5 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Kde bych sehnal prislusenstvi do 4 litroveho miniakvarka ?? 

Téma bylo uzavřeno. Není možné přidávat další reakce.

Žádná předchozí stránka [1] 2 3 4 5 Přejít na další

21.01.08 19:38:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmazonstar (41362971287) – Kde bych sehnal prislusenstvi do 4 litroveho miniakvarka ??
Zalozil sem si miniakvarko ,ale schanim malej filtr a minitopitko s termostatem...nemuzete poradit kde bych sehnal ty veci nebo z ceho by se dali vyrobit??taky bych ocenil nejake rady do zacatku jestli uz to z vas nekdo zkousel...diky...
21.01.08 19:40:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmazonstar (41362971287) – Re: Amazonstar
Fotka k příspěvku nejde mi pridat fotku..:(( poradte...

21.01.08 20:01:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbigboban® – Re: Amazonstar
Sice je to pro začátek asi deprimující rada ale já radím - zahoď to akvárko.

S malým akvárkem je obecně spíš víc problémů než s větším, ale 4l se snad ani nedají považovat za akvárium! ne Do malého akvárka bych dal jako filtr bublátko ale i to zabere půlku tohodle "akvária" a bude to vypadat hrozně. Tedy buď bych tam dal max. 2 ryby a ani to nijak nefiltroval nebo radím koupit min. 12-20l miniakvárko a do něj dát nějaké hodně malinké topítko a jako filtr bubladlo. Víc se asi poradit nedá.
21.01.08 20:02:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTallis®
No ten filtr bych dal molitanovej, stoji tak 30 korun a maj ho v kazdy akvaristice, No to topitko asi nebude potreba, voda se ohreje od lampicky :)
21.01.08 20:08:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar®
Myslím, že cokoliv do této nádrže je zbytečná investice, neboť i ta voda vyjde dráž. coze
21.01.08 20:08:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAkusek (10737774589)
Pokud to založíš podle svých představ tak tam rozhodně nedávej 2 ryby !!!! TO JE MOC !!!!Maximálně jednu bettu !!! 4 Litry jsou 2 flačky kofoly a to tam budeš dávat ještě rostlinky,dno,kameny a pod.Já bych si pořídíl vetší
21.01.08 20:09:23 / 21.01.08 20:10:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - isamik® – Re: Amazonstar
Miniakvarium je slozita vec (zvlast takhle male). Uz do dno mas vybrane nevhodne. Miniakvaria vyzaduji miniveci.. velmi jemny sterk, minirostliny. Osobne bych tam bublifuk nedaval, jen nejaky velmi jemny kaminek, ktery by lehoucce ceril hladinu. Ryby zadne, mozna podle toho jak se bude darit rostlinam a neklesa li teplota prilis nizko po case mozna krevetky.
21.01.08 20:12:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar®
Pokud tady někdo ví, jak velké rozměrově je 4l AQ, tak ti nikdo neporadí, protože tam ani krevetka se nesch coze ová
21.01.08 20:54:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmazonstar (41362971287) – Re: bigboban
chci to na Betu tak tu trapej v horsich podminkach,tak by to snad mohlo byt v pohode az to poradne zaroste.... ;-)
21.01.08 20:55:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmazonstar (41362971287) – Re: Akusek
presne na toho Betaka sem myslel...:))asi sem to mel napsat uz na zacatku...
21.01.08 20:56:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - isamik® – Re: Amazonstar
Betu tak tu trapej v horsich podminkach

Nechapu tuhle argumentaci a asi ji nikdy nepochopim...
21.01.08 20:59:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmazonstar (41362971287) – Re: isamik
neni to vubec dodelane...zacal sem vcera,a davam tomu tak ctvrt roku..:)) nemej strach....ten pisecek jeste prijde a hlavne se tesim na tu rasu co se rozjede na tech vetvich a ten Anglickej travnicek co tam hodlam vypestovat..:)...ten vzduchovac vyndam az se to rozjede a mozna ani to topitko nebude potreba protoze mam doma 25 stupnu... X-) ale ten malej filtr bych ocenil....hodte sem kdyztak nejaky odkaz na minifiltry jestli mate.... ahoj
21.01.08 21:00:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi® – Re: Amazonstar
Proc do takoveho objemu cpat ryby??? Mozna, mozna si tam dokazu predstavit nejaky aquascaping s opravdu jemnymi rostlinami, takovy oko jesita pri sazeni. A na tom sedet par krevetek. Nafotit, odprezentovat, zkusit, nepujde to, zrusit.
21.01.08 21:02:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - isamik® – Re: Amazonstar
Ve sve 12l mam asi nejmensi bublifuk, je to valec a nikde sem mensi nenasel. Ale v 4l si ho nedovedu predstavit, stejne tak jako toho betaka... Kdyz tedy takhle tak jen ty rosliny!!
21.01.08 21:03:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmazonstar (41362971287) – Re: isamik
kazdej kdo odchovava bety je chova ve flaskach a kolikrat velky akvarko je pro ne sok....moje bety kdyz dam do velkyho akvarka tak stejne vyhledavaj mista kde je tesno...temhle rybam to proste podle me nevadi,nekdy spis naopak....zrovna ten samec pro kteryho to delam sedi na prdeli celej den... hop
21.01.08 21:04:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - isamik® – Re: Amazonstar
Svuj nazor uz jsem rekl :-). Tak nejak nemam co bych dodal...
21.01.08 21:10:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmazonstar (41362971287) – Re: isamik
Treba ti dam za pul roku za pravdu ale chci to vyzkouset...neni nic lehciho nez dat betaka zpatky do 6 ti litrovyho..(coz si stejne myslim je uz jedno) a navic kdo nic nezkusi nic nezjisti...naopak si myslim ze slusne zarostle akvarko zvladne vsechny vykaly a budou se s betakem dobre doplnovat....jak rikam...uvidime...
21.01.08 21:37:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnNika® – re amazonstar
vacsinou na taketo fora nereagujem ale toto mi fakt neda. uz len to ze ludia sa pytaju na nieco o com su uz davno rozhodnuti, a chcu si to len nechat potvrdit, a ak sa im to nespocetne mnozstvo snazi vyvratit tak hladaju x argumentov preco to je dobry napad.

ale k veci.
nechapem preco tu vsetku snahu, tie peniaze, cas a energiu neinvestujes do vacsieho akvarka?
nehovoriac o tom ze tie problemy ktore pridu /nechcem ta podcenovat, ale probelmy pridu vacsinou vzdy.../ ktorym by si sa mohol vyvarovat,...

a na co prides? ze ti co ti pisali ze to je malo litrov ze mali pravdu??? a co tym chcel basnik povedat ze je to jedno? ako to moze byt jedno ked bude betak pol roka v strese prosim ta?
myslim si ze ako akvarista by si mal rozmyslat naopak. co tak vacsie akvarko s vacsim poctom skrysi nech si chudak betak vybere? a ked sa ti bude jedneho dna zdat ze samemu mu je smutno... nemusis znova zariadovat vacsie akva... hmmm?

prajem ti vela zdaru a hlavne skus troska porozmyslat, ked uz si toho betaka kupis nezasluzi si viac ako 2 pet flase od coly?
X-)
21.01.08 21:54:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi® – Re: Amazonstar
Hadej, kdy a kde jsem to nasel? Kdo to napsal? Co to znamena? Rozumny clovek si z toho vezme ponauceni.

xxxxxx napsal: Prosim poradte...
malejm gupkam (20 dni)zacala mizet ocasni ploutev...jako by se zuzovala a nakonec zustane do spicky ....zatim zadna neumrela ale uz maj problem s pohybem....mam jich 40 ve 4 litrovym akvarku s filtrem,bez pridani soli...
diky za rady
21.01.08 21:58:28 / 21.01.08 22:14:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác®
Já bych ve čtyrech litrech "netrápil" ani ty krevetky ... když už miniakvárium, tak aspoň 40 litříků :)
http://horacovoakvarium.cz/dalsi_nadrze_lampicka.htm
Tímto děkuji všem, kteří mi radili ohledně osvětlení a dalších věcí okolo ...
21.01.08 22:12:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHanacius®
2 Amazonstar:

Nemám nic proti miniaqua ale 4litry neni nic....neber si to osobně ale muj nazor je takovej,ze ti provoz 4l niceho prida pouze starosti ale zadny vysledek...Když mininádrž tak alespon 20l
21.01.08 22:19:56 / 21.01.08 22:21:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Voloďka®
4litrové akvárko? Uf, tak to je síla hmm Já mám 10litrovku a dala bych tam maximálné jednoho beťáka nebo 5kousků krevetek. Ale beťáka nechci, protože jak už jsem tu několikrát psala: Co si asi řekne kupující beťáka a prodavač v akvaristice? Kupující: Chudáček, udělám mu radost, bude se mít lépe, alespoň se už nebude trápit...bla bla bla. Prodavač: Super, beťáci jsou na odbyt, tak ještě dnes objednáme dalších 10kousků kdyby byla další scháňka... Proto i když mi je taky dost líto, nekoupím, protože tím podpořím vše co s chovem beťáků souvisí! Toť můj názor ahoj Takže to mám na šneky (pro zpestření jídelníčku mřenky) a u Tebe to taky doporučuju ;-)
21.01.08 22:48:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmazonstar (41362971287) – Re: AnNika
mozna kdybyste meli doma 15 akvarii jako ja tak byste me chapali vic..:))ostatne lidi jsou vzdycky proti tomu co nechapou,...neptal sem se jestli je to dobrej napad ale kde se da sehnat vybaveni...asi neumis moc cesky tak to beru i kdyz sem s tim uz tady mel problem...lidi odpovidaji prevazne na veci na ktere se clovek nepta ,ale na co chteji odpovidat,..:))
v Thajsku ve ctyrlitrovych akvariich chovaji chovne pary a normalni bety jsou v litrovych flaskach a presto vyhravaji vsechny souteze?,.))zvlastni ne? a kazdej koho sem v Cechach videl tak taky odchovava v pet lahvich...proc to asi delaji??
ostatne kdo z vas to kdy vyzkousel??me se miniatury libi a i kdyby to melo byt bez ryb atk si s tim tu praci dam a nechapu lidi co mi to rozmlouvaji...proc by to mela byt ztrata casu?? copak vase akvarium je ztrata casu??? :-D
proste mate svou predstavu o akvaristice a kdyz neni po vasem je zle.....ostatne nikdo z vas bety nechova ze??doporucovl bych Splendenspower.cz a podivejte se v cem Bety chovaji ty nejuspesnejsi akvariste....velke akvarium tam proste nenajdete....
21.01.08 22:50:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmazonstar (41362971287) – Re: filipsi
z ceho se mam poucit?? ze to trikrat slo bez problemu ??proc pak enco menit??copak jeden neuspech znamena ze to je spatne?? coze
21.01.08 23:00:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmazonstar (41362971287) – Re: Horác
Tohle je 40 litru?? to bych nerek,vypada na min...kazdopadne se mi to nelibi...je to strasne umele a hlavne tam mas velky kytky...miniatura podle me vypada uplne jinak...v miniature musi vypadat 40-ceti litrovy akvarko jako 200 litrovy a u toho tvyho to vypada spis ze je mensi nez 40 liru...to co mam ja na mysli tu jeste nikdo neudelal (koukal sem se dobre) takze me ceka prukopnicka prace ..:)) i kdyz u Japonciku semm uz neco videl..
Ostatne jdete rict typkovi co dela bonsaie at se na to vykasle,protoze to je ztrata casu a ze je lepsi pestovat velky stromy..:))

Žádná předchozí stránka [1] 2 3 4 5 Přejít na další

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 02:43:12 • 0.797 s