23 • 53 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Paví očka  

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
21.01.08 18:03:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXMartin® – Paví očka
;-) čusek chcu se zeptat .. potěr pavích očeke se hodně přejídá .. když jim dám málo tak se zase nedostane na pancík ... Gupky mají hodně velké bříška vypadají divně jsou čilé .. tsnae se něco když jim třeba 2 dny nedám jíst?? díky nebo radíte něco jiného ?
21.01.08 18:11:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
tak ti nevím,jestli myslíš pandíky, nebo ancíky...ale to je vlastně jedno.
ryby nemůžeš krmit tolik, aby to padalo na dno-bude to tam hnít a ryby se ti pak otráví. ;-)
pro pancéřníčky kup tabletky na dno. Já mám vyzkoušený TetraPlecomin, nekalí vodu.
Äncíkům se dává na dno okurka aby se najedli a rostlinky zůstaly celý ;-)
21.01.08 18:19:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAmazonstar (85.***.27.148) – Re: XMartin
Ty tablety pro tebe budou nejlepsi a kup aby meli hodne rasy to jim jenom prospeje...poteru bych dietu nedaval...
21.01.08 19:21:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXMartin®
No pancéřníčky sem myslel , ok zkusim to wim že to neni moc levný ! No to co spadne na dno to pancíci sežerou ... :-)
02.02.08 11:16:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekholka1975 (83.***.35.158)
:-( mam mladá paví očka a smrskávají jim ocásky pak uhynou nevím co stím mám dělat
02.02.08 15:03:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpetak® – holka1975
nu to může být špatná kvalita vody měníš pravidelně vodu,
03.02.08 13:18:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekholka1975 (83.***.35.158) – petak
menim pravidelne
03.02.08 13:26:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - chicko® – Re: holka1975
jak často je u tebe pravidelně? smich
03.02.08 13:33:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMalapa®
To bude spíš bakteriálního původu. Buď přeléčit nějakým léčivem, nebo může pomoct i častěji měnit vělkou část vody u potěru za čerstvou chlorovanou.
Podle mých skušeností není, potřeba kupovat speciální tablety pro sumce, stačí se naučit krmit tolik, aby se dostalo i na sumce na dně, ale zase se, nekazila voda nepotřebovanou potravou.
03.02.08 14:13:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksuchysvatonovice (80.***.121.162)
Už se tu ocásky u gupek řešily asi stokrát,chce to úzkostlivě dbát na čistotu,nepřekrmovat,u potěru nejlépe denní odkalování a výměna asi 1/4 vody za odstátou,do odchovničky dát bublifuk.Odchovnička by měla být samozřejmě zajetá a použít vodu z akva odkud gupky přelovuješ.
04.02.08 21:42:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekholka1975 (83.***.35.158) – suchysvatonovice
zatím dík za radu
06.02.08 19:50:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpuik (217.***.212.114)
Samička pavího očka mi už asi druhý den plave kolmo nahoru. Měřila jsem Ph a to je 7. Nevím co s ní je? Můžete mi někdo poradit? :-(
06.02.08 20:36:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwocko (85.***.113.176)
Ja s pavyma očkama krmym smich smich smich :-D :-D
07.02.08 09:47:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpuik (217.***.212.114)
coze ty s nima krmíš? A koho? To máš doma žraloky? :-D
07.02.08 17:35:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjirkacichlid®
Když mi někdo dá přemnožený, tak je taky dostanou moje ryby jako potravu. hmm Ale je fakt,že mi je jich líto sad .Raději jim dam střevle, oukleje, plotičky... ;-)
07.02.08 18:44:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan® – Re: jirkacichlid
a kdepak ty střevle berete? těch by mi bylo líto víc, když to je ohrožený a státem chráněný druh.. rozzureny
07.02.08 19:18:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjirkacichlid®
Myslím samozdřejmě střevličky východní.To je invazní druh, velmi odolný a rychle se množící. Jsem rybář a na výlovech některých větších rybníků jsou jich tisíce.Vytlačují dokonce hrouzky a oukleje. Těhlech potvůrek určítě není škoda ne Samozdřejmě střevle potoční je chráněná a rybám bych ji nedal.
Podobná témata
???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Bojovnice x Paví očka, Co je s tím Pavím očkem?, co je špatně (paví oka), co se hodí za ryby k pavím očkům, Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Kalná očka a neustávající agrese, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kominík verzus paví očko, malinké pávie očká, mladá paví očka, Mrchy paví očka, Můj samec pavího oka má divný ocas, Můžou se Paví Očka přemnožit, Něco mi okusuje samičky pavích oček, nemoc u pavích oček?, Nemocná paví očka, Nemocná paví oka, Nemocné paví oko?, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko, okousané ocásky pavích oček, otrhane ploutve u pavich ocek, Parmičky a paví oka, pavi ocka, pavi ocka, pavi ocka, Pavi ocka - hromadny uhyn mimin, pavi ocko, bud nemocne nebo ____, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka, paví očka umřely na okousnutí ploutve, Paví očka - nekoord. plávání, šikmo, zrychlené dýchání, Pavi očka - porod, Paví očka a skaláry, Paví očka neustále tlamičkamy na hladině, Paví očka se slepenými ploutvemi, Paví očka se zataženou ocasní ploutví, Paví očka vs. Parmy, Paví očka z ničeho nic stojí stale u hladiny

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 06.09.08 08:39:41 za 0.938 s