1 • 8 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Složení rybek 78l 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 161x
05.11.06 12:07:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaliman® – Složení rybek 78l
Mám nové 78l akva a ještě ani jedna rybka:-). Nejsem začátečník a chtěl bych něco hustýho:-). Navrhněte někdo nějaké super osazení ahoj
05.11.06 12:36:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – ?!
Maliman, 12:01: Jak se pozná, že samice pavího očka začne brzo rodit?
Maliman, 12:07: Mám nové 78l akva a ještě ani jedna rybka. NEJSEM ZAČÁTEČNÍK a chtěl bych něco hustýho. Navrhněte někdo nějaké super osazení.

Máte v tom nějaký hokej, Malimane! X-)
Tahle "78" je vaše druhé akva nebo jste "přifoukl" tu původní "72"?
Jestli jde o totéž akva, pak ty rybky, které uvádíte v prezentaci, už to mají všechny za sebou?
Nějak rychle - akva založeno 5.11.2006, ryby: 1x bojovnice pestrá, 1x fantom červený, 2x kančík červenooký, 2x krunýřovec skvrnitý, 5x neonka obecná, 2x pancéřníček kropenatý, 2x pancéřníček skvrnitý, 1x tetra měděná, 8x živorodka duhová.
Na fotkách je vidět ještě zbytek ryb - fantom, měděná tetra, pár neonek a pavích ok...
Nedávno tam plavaly i nějaké molinézie?...

No, já si myslím, že paví oka by měla být pro vás dostatečně hustá. Budete-li dostatečně trpělivý, po čase možná příjdete na to, jak se pozná, že samice bude brzy rodit.
(Napovím - až si s jejími ještě nenarozenými mladými pohlédnete z oka do oka. :))
05.11.06 12:55:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaliman® – to Sidonius
Fotka k příspěvku Ne k mím dnešním narozkám jsem dostal nové akva 78l. Je ještě neobydlený, poloviny napuštěný. Gupky už mi porodily mnohokrát a potěr jsem vždy rozdal. Ale porodily vždy v noci. A tak sem potěr potom musel pořád lovit v 72. Myslel jsem ,že kdyby někdo věděl jak se to pozná nemusel bych je lovit všechny ,ale jen matku. Fotka 78 je zde:

05.11.06 12:59:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaliman® – to Sidonius
Na pravo od nového akva je vidět má 72l. ahoj
05.11.06 13:05:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – Gratulace
Gratuluji k narozeninám! palec
05.11.06 13:11:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaliman® – to Sidonius
Díky. Já jenom aby si někdo nemyslel ,že sem nějakej tyran rybek. Ale do toho novýho akva bych chtěl něco hezkýho:-)
05.11.06 14:02:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – Akvárko
Tak abyste nebyl za tyrana rybek - co kdybyste zkusil v tomto akva pěstovat rostliny. A rybky do něj dal, až z něj uděláte Akvárko? ;-)
05.11.06 14:21:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaliman® – hmmm
Akva sem dostal dnes ráno! Rostlinky budu moc koupit až v pondělí. Až budou obchody otevřený. Ryby stejně koupím až se zaběhne filtr a až rostlinky trochu zakoření. ahoj
05.11.06 15:26:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – Později
Rybky doporučuji ještě později - nejlépe, až budete muset rozdávat přebytky rostlin z tohoto akva. ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 02:05:17 • 0.888 s