11 • 32 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » 2l akvárko 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 236x
05.11.06 14:40:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekulik (-12-11-10-9) – 2l akvárko
Zdravím all...:) mám takový více méně problém...na narozeniny jsem dostala bojovnici v malém asi 2 litrovém kulatém akvárku...nikdy jsem se o rybičky nebo akvária nezajímala a nevím jak se o ni mám postarat...v akvárku mám jednu umělou rostlinu a pár říčních vyvařených kamínků... ty ale přemýšlím vyměnit za nějaké bílé oblázky zakoupané ve zverimexu...prosím poraďte mi jak často ji mám vyměňovat vodu a jak časot ji mám krmit, jaké je vhodné krmivo a jestli můžu k ní dát jinou rybku když je to tak maličké akvárko...budu vděčná za každou radu...děkuji ulik
05.11.06 14:44:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaliman® – nnn
2 litry? To je sklenice ne? Být tebou tak si zajdu do zverimexu a kopím si tak 20l u nás to maj za 190Kč. Krm jí jednou dvakrát denně trochou vločkama ,ale fakt jen málo páč máž malé akva a hned by se ti zkazilo když ji překrmíš. Do 2l si ani filtr nepořizuj a vodu měň 1x-2x tejdně za odstátou. Ale fakt radši jí kup větší akva.
05.11.06 14:46:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvik-a (-12-11-10-9) – for you
rybky by nemali byt v gulatom akva(aspon podla mna). a umela rastlina??! no toto. prihot zivu....
05.11.06 14:53:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekulik (-12-11-10-9) – hehe...
nooo živou :-D to bych asi nedala...větší akva? jejda no nebudu přece měnit dárek za větší když jsem ho ani nechtěla...:o)) jako když už ho mám tak jsem ráda, je to hezký dárek ale nechci si hned otevřít akvahotel pro ryby...:o))) no k tomu čištění...slyšela jsem že by byla vhodná nějaká rybička která čistí akva od řas a nečistot...jen nevím jestli se to bojovnici bude líbit? jako větší akvárium si pořizovat nemůžu to mi tady neraďte pže bych ho neměla ani kam dát... :-( no budu se snažit aby bojovnice moje měla hezkej dlouhej život...doufám že mi vydrží aspoň do pondělka abych se zašla zeptat do zverimexu jak se o ni starat...
05.11.06 14:59:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaliman® – nnn
Od řas čistí ž.duhová ,ale neradím ti si tam dát ještě nějakou rybu.
05.11.06 15:01:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash® – kk
http://betta.wz.cz/ jujkni sem co bojovnice potrebuji
05.11.06 15:01:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekulik (-12-11-10-9) – proč ne?
jako k té živorodce žádnou další živorodku nebo žádnou další rybičku? :) na mě musíte laicky já o tom nevím téměř nic... :-O
05.11.06 15:11:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash® – d
Do takhle malyho akva nedavej uz zadnou rybku. no co
05.11.06 15:36:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – To Ulik
A co takhle vrátit betu (v jejím zájmu!) do akvaristiky a do koule dát pěkný kaktus?
Třeba to "dárce" pochopí...?
Můžete mu také zkusit tu "radost" oplatit - pořiďte mu např. potkana. A kdyby měl náhodou potkany rád, tak kotě. Ať se má jak bavit, ne? ;-)
05.11.06 15:55:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekulik (-12-11-10-9) – :(
asi budu brečet...akvarista ze mě nikdy nebude ale rybičku jsem si zamilovala...:( necuuuuu pomoooc...:((( hmm
05.11.06 15:59:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekCaleb® – dárek
No podle mě dost nevhodný dárek. Chudák ryba ne Nechápu, jak někdo někomu může pořídit rybu v 2L kouli aniž by o tom něco věděl on sám i obdarovaný.

Pak se má člověk divit, proč jsou po Vánocích plné útulky. Lidi jsou holt idioti tone

Jestli chceš aby se rybka měla dobře, poslechni ostatní....nejjednodušší by bylo rybku vrátit.

Pokud si ji chceš nechat a dopřát jí aspoň trochu prostoru, kup si malý obyč akva (i 16L je lepší něž 2L koule)...pořiď nějaké rostliny, obyč filtr a osvětlení (případně i topítko). ahoj
05.11.06 17:16:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatka (-12-11-10-9) – chudak ryba
Prosim te, bud tu chuderu rybku vrat nebo investuj par kacek a kup vetsi akva. A nerikej mi ze nemas kam dat 20l akva, vzdyt je to uplne malinky!!!
06.11.06 15:58:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKACA (-12-11-10-9) – RYBA
KUP SI MALIHO CISTICE POPRIPADE JI DOPREJ MOZNOSTI UKRYTU ZIVI ROSTLINY KRM JI VLOCKAMA A NEBO VETSI AKVA.JO Z TY KOULE SI NIC NEDELEJ,VE ZVERIMAKU JI DALI DO 10 CM SKLENICKY! ano
07.11.06 10:56:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjules (-12-11-10-9) – darček
...ja si myslim ze ta rybka je darček a nie ten 2l pohar,takze by to nemalo byt ziadne zneuctenie darceka ak by si to vymenila za nieco večie.Potom by si mohla rozmýšľať aj nad dalsimy rybkamy,nejakou rastlinou a mala by si aj menej roboty s udrzbou.Nehovor ze by sa ti to akva potom nezmestilo na nejaky pisaci stol a obcas by si na to nemohla zapnut aj stolovu lampu
07.11.06 13:01:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXantis® – šnek
zkus šneka,ten čistí sklo od řas i dno :-)
02.01.07 15:50:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaliman® – ..
Kdyby tam dala šneka(pokud by se tam vešel) udělala by blbost!! Do 2l?? Dyť třeba na jednu ampulárii má být 20l. A neritinky nebo okružáky??? Ty taky vyrostou!!
02.01.07 16:24:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzoo® – to ulik
ja mam 12l (30x20x20cm)je to fakt pidi, na stul uplne v poho, do koulicky dej treba ten kaktus, nebo i nejakou vodni kyticku a postav to klido k tomu pidi akva. bude to hezky.
ano
06.07.07 16:10:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPivka®
ja nevim ale v kouli pry rybičky blbnou. Mě ji nedoporočovali.
06.07.07 17:34:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
já dostala k narozeninám křečka. akvárko také, ale pořádné, které mám do teď a je mu už 7 let.tomu akvárku, ne křečkovi.a ryby k vánocům, ale spíš jen to akvárko.
chudera rybka, v kouli. pořádný kvádr, 20-vic litru a bude rada, samozřejmě živé květinky, a to, že se nechcete stát velkou akvaristkou, nic nemění na tom, že té rybce byste neměla pořídit větší akva.
06.07.07 17:53:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDorianna® – Ulik
Tu kouli vyhazovat nemusíš. Jakožto dárek to může být vhoná dekorace - dej do ní takové ty voňavé lístečky, bonbony pro dětskou návštěvu nebo onen zmiňovaný kaktus. Na bojovnici ale opravdu kup větší akvárko. Jestli je u tebe v okolí někde otevřená akvaristika v sobotu, mazej tam. Menší akvárko moc nestojí a na stůl vedle monitoru se ti určitě vejde.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 00:03:44 • 1.297 s