1 • 9 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » krupička 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 156x
05.11.06 22:01:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGerrik (-12-11-10-9) – krupička
Ahoj, koupil jsem neonky, protože dříve jsem s touto prodejnou problémy neměl, tak jsem je asi po hodině pustil do aqua. Sypu si popel na hlavu, moje chyba. Už tam nikdy nepujdu.
Ale k věci. Asi po 5 - 10 min jsem si všiml že ty dvě rybky nejsou zrovna Ok, tak jsem je okamžitě vylovil. V aqua s ostatními rybkami jsem přidal teplotu o 5 C na 30 C, a nasypal jsem pro jistotu sůl. Mám to ještě nějak pojistit?
jo, a ty marody mám ve sklenici, snad nepojdou, zítra je jdu vrátit. :-(
06.11.06 09:32:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdiax (-12-11-10-9) – krupicka
Jestli máš v akva teplotu cca 30 stupňů a přidáváš sůl, pak vřele doporučuji rychle vytáhnout všechny kytky, ty to určitě nerozdejchaj (vlastní zkušenost) !!! Diax.
06.11.06 09:41:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – teplota
já bych nedramatizoval, některé druhy kytek vydrží. Např. Echinodorus nebo Valisneria. Záleží na tom, jaké kytky má v akva. Vlastní zkušenost.
06.11.06 12:30:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – teplota a kytky
Já jsem teď taky měl sůl a 29 stupňů kvůli krupičce a docela to odnesly malý echinodory (angustofilus a quadricostatus). Po snížení teploty se už jejich odumírání zastavilo, tak snad se vzpamatujou.
06.11.06 15:06:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkacka (-12-11-10-9) – krupicka
mi taky mame neonky,taky meli krupicku tak jsme jim tam dali toto lecivo COSTAPUR a ty ryby se vylecili.Nebylo to zrovna nejlevnejsi,ale stoji to za to ano hodne STESTI!
06.11.06 16:13:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektomas j (-12-11-10-9) – Ne do akva s sumci
Ten Costapur bych nedoporučoval do akvária se sumci nebo krunýřovci no Obsahuje látky pro ně jedovaté.
10.11.06 10:40:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGerrik (-12-11-10-9) – Krupička
Díky za reakce, vypadá to že mně to zatím minulo. Rybky OK, teplotu snížím. Teď si budu sakra dácvat pozorna to co si pouštím do aqua.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 03:24:13 • 0.888 s