15.01.08 09:47:17
nugget® – Jávsky mech--šneci :(
mam asi mesic a pul v akvarku javsky mech, a ted jak se rozrostl, tak jsem si vsimnul ze je v nem tak 300 malinkatych sneku, nebo nevim co to je... co
s tim mam udelat?
15.01.08 09:52:12
R -
johan® – Re: nugget
a proč s tí chceš něco dělat? něčemu tam vaděj?
oni tam patri? ja myslel ze se nejak rozmnozili, a ze tam skodi....
Tak já znám spoustu lidí, kteří se doptávají šneků do AQ. Kde ho seženu a koupím apod, ty je tam máš a nechceš je? Pokud v tom AQ
nemáš bordel, tak se ti nijak divoce množit nebudou. Vytřepej je z mechu třeba do malého AQ a můžeš na nich ještě vydělat
15.01.08 10:44:12 / 15.01.08 15:34:46
R -
tak podle mě šneci do akvária patří, ale na to je spousta názorů. "přemnoží se" akorát když mají hodně potravy. pokud ti tam
nevaděj esteticky, tak bych to moc neřešil. čas od času jávský mech zarůstá řasou a pokud tě jí zbavěj, tak bych v tom viděl plus.
jiný za šneky platěj a když jsem viděl jakou těžkou měnou a za jaký množství - nechápal jsem a taky jsem si koupil
prosim poradte, javsky mech se mi strasne rozrostl do vysky...jsou takove tenoucke zelene a nevim jestli to neni nahodou rasa... javsky mech mam
poprve takze se v tom nevyznam... dekuji
jsou to malí hnědý šneci??? jestli jo tak já je mačkám mezi prstama a hodím to do vody a mečovky to sežerou!!! ale jetli to jsou jiný tak
ty jsi nech jsou užitěčný !!
Kdyby ti náhodou přišlo, že jich tam máš moc, klidně se jich ujmu... krmím s nima želvy

he ja ted nemyslel sneky...

ze se mi rozrostl javsky mech, ale nevim jestli to nahodou nebude rasa...:(
02.02.08 17:15:27
R -
tak pokud to vypadá jako mech (ten který si tam dával) tak to bude mech, pokud to vypadá jako řasa, tak zas řasa
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora