Chovatelé akvarijních ryb
Pravděpodobně když už tam člověk bude, tak se nechají přemluvit, ale takto do seznamu nechtěli být uvedeni, že malým neprodávaj, jen po stovkách kusech. Ale třeba by se i ti nechali osobně přemluvit

Za dvacet let jsem nepotkal člověka, který by neprodal rybu z rybárny... ale asi máte kliku...

To ale neznamená, že nejsou. Několikrát jsem dostal jen informaci, že to dělají pouze ve velkém.
To jsem se teda nesetkal s tím, že když někdo přijde za chovatelem ve velkém domů, že by mu neprodal z rybek "do trhu"
To je veliká škoda. Nečekal jsem, jak velký problém bude sehnat pár chovatelů v každém kraji, ať živnostníků nebo i ty, co to dělají pro radost. Už tři týdny sháním kontakty a když už něco seženu, většinou už chov nedělá, nebo jen ve velkém a neprodává běžným akvaristům...

To už nejsme dávno, velká většina už jich skončila před lety.
Určitě to tady už bylo někde zmíněno, ale já můžu doporučit pana Kalabu. Objednal jsem a druhý den mi byly všechny v pořádku doručeny.
Takové jsou bohužel zákony trhu a trvanlivosti člověka...

jihomoravský kraj - p. Šmíd rybanaprodej@seznam.cz a brňák Michal M. 736157442
Děkuji, zkusím kontaktovat.

Fakt to zase není sranda někoho sehnat. Čekal jsem, že v ČR bude mnohem víc chovatelů, ale mnoho končí, nebo skončili, nebo dělají rybky jen ve velkém.
Na FB si občas popíšem s pánom,možno niekto poznáte - Antonín Strnad.
Napsal jsem pár lidem ze seznamu a bohužel většina z nich už chov nedělá nebo v brzké době konči. Což je hrozná škoda. Asi bohužel velmi brzy už nebudeme akvaristická velmoc.

A co vím já, tak ti radostňáři, ze šumperského kraje tam nejsou dva. Zdejší Tillecek z Postřelmova a p. Rychlík ze Sudkova. Takových by se určitě našlo mnohem více.
Ano, to nejsou. Je tam minimálně jeden, který už ryby nedělá a minimálně jeden tam chybí
Jirka Němec a pan Ešpandr.
Ale nejsou tam ti, co to dělaj pro "radost"
Supran: Ono by se tohlo dát i sem do obchodů
rybicky.net/obchody/ Dělám na seznamu chovatelů akvarijních ryb rozdělený podle krajů, aby si každý akvarista mohl vybrat.
Je jedno, jestli jde o většího chovatele, nebo o někoho, kdo to dělá pro radost. Jen podmínkou je doporučení akvaristou a ať má alespoň nějaké rybky v nabídce častěji.
Máte tedy prosím nějaký typ a kontakt, nejlépe mailový, ať seznam můžu dát dohromady? Díky moc

Starší reakce
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli neznáte nějaké chovatele akvarijní ryb v olomouckém kraji.
Starší reakce
Miklánek Pavol Doubravany - tel. 606 129 847 Pavla znám již několik let a mohu jen doporučit,ryby od něj vždy parádí,velký výběr ,dobré ceny.

Dobrý den, náhodou kontakt na pana Miklánka nemáte? Děkuji
Dnešní návštěva v Doubravanech mi docela vyrazila dech. Tolik akva pohromadě jsem ještě neviděl. Na výběr plno druhů ryb a ceny příznivé. Ochota na prvním místě a určitě můžu doporučit.

Starší reakce
Ahoj, prosím Vás, před časem jsem byla na návštěvě u jednoho chovatele terčovců v Řepišti. Nemůžu si vzpomenout ani na jméno, ztratila jsem kontakt. Neví tady někdo, kdo to byl? Děkuji

Starší reakce
Není to sice chovatel, ale obchodník s velmi solidním výběrem.
www.profi-aquarium.cz , možná že se ozve někdo z rychnovských.

kde seženu nejblíž Královéhradeckého kraje tetru amapanskou a razborku bornejskou???
Starší reakce
Robert.doudleby@centrum.cz
Nahodou nevite ,kdo ma na prodej svuj odchov Bett?Vychodni Cechy??
Ahoj, potřebovala bych vědět, jací jsou dobří chovatelé v Plzni nebo blízkém okolí.
Chci si pořídit skalárky, cichlidku a nějakou měčovku nebo razborku klínoskvrnou k nim. Uvažovala jsem i o fantomu černým nebo platě. Vím, že v Kozolupech u Plzně je pan Plochý.
Děkuji moc.

Starší reakce
Starší reakce
Do jakého okruhu?

Proč se nepodíváte na stránky rychnovského spolku...je jich tam jak Částkových...

hledám chovatele akvarijních rybiček v okolí Rychnova nad Kněžnou.
Starší reakce
Jméno pána neznám, vlastně jsou dva (otec se synem). Odchovnu mají v Chyňavě u Berouna. Kontakt: 607608548
Jde taky o to co za ryby hledáš. Tady najdeš hlavně Tetry, Parmičky, Neonky, ale i Skaláry, Rájovce a pod. Cca víc jak 50 druhů rybek. Já byl naprosto spokojen jak s cenou tak s rybkami.
Pavel Miklánek, Doubravany u Nymburka...
Starší reakce
Zdravím, kdo ví, kde se dají sehnat rybičky od chovatele z okolí Olomouce, Přerova? Do 50km? Orientace Jižní Amerika (Neonky, Skaláry, Pancéřníčci,...)
Starší reakce
Dobrý chovatel je také Josef Plochý u Plzně vše má na stránkách (kromě teda nabídky ryb, ale je moc ochotný po telefonu)
www.akvarijnirybyprodej.cz Krásné skaláry černé a zlaté dělá p.Fořt z Plzně, prodává i na burzách a terčovce inzeruje někdo z Třemošné (na jméno si nevzpomenu)

Zatím bych potřeboval hejno(30?) neonek červených do 325l akva a následně skaláry nebo terčovce(těma si zatím nejsem moc jistý).
Záleží o jaké druhy ryb máš zájem

Nemá prosím někdo kontakt na chavatele ryb v Plzni? Děkuji
Starší reakce
P.salvatosris tu tak dvě stovky mám

i další divoké živorodky - X.kalmani, L.caymanensis a další

Jihlava myslím nebude ve středních Čechách

Můžu ti nabídnout Živorodku trpaslíci. Později svítivou. V obchodě mají Tiburonskou.
Jirka je syn,tatínek je akvarista Josef

Pokud je z Rychnova nad Kněžnou a má jezdecké potřeby v Tyništi, tak by to Jirka byl. Já jen že ho dlouhodobě znám, beru od něho sedla a rybky má taky.

Přidat reakci
1 2 3
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 8157x