2 • 8 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Další živočichové » Plži » mate radi slimaciky 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 85x
06.11.06 00:44:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatko® – mate radi slimaciky
chcem sa spytat.. ako su na tom slimaciky, co sa tyka gulatych akvarii? vadi im to? nevadi im to?
06.11.06 02:55:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHavel-st (-12-11-10-9) – slimáčik v guli
Šnek v kouli může být, má nedokonalé vidění, vnímá prý očima spíše jen intenzitu světla.
Myslím, že ryba je na tom mnohem hůře, má široký zorný úhel a předměty za sklem se jí musí, jakoby pohybovat. Bude to asi jakoby si člověk nasadil brýle o 50ti dioptriích - strašná představa. :-O
Nemám rád okružáky, co mi občas ožírají listy rostlin - mám rád mé hodné ampulárie.
06.11.06 16:05:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiiki® – .
já mám ráda měchýřovky(klasický hnědý nebo zlatý šnek)a neritiny(zebry a paví očka). potlesk šnečka určitě můžeš do kulatého akva dát ahoj
06.11.06 17:14:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatko® – cool
palec
06.11.06 17:47:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXantis® – šnek
měchýřovka je super šnek potlesk :-) ahoj
07.11.06 08:34:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpaulinn® – To Havel-st
mě "hodné ampullárie" zlikvidovali téměř všechny rostlinky:)) Jsem myslela že to jsou pestřenci, ale ampulárie byly přistiženy při činu tone Jednu za to sežraly mřenky a druhá už je teď trošku hodnější:)) ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Další živočichové Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 01:37:38 • 0.864 s