2 • 10 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Řasy » Ancistrus me nici rostlinky 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 264x
14.01.08 12:48:46 / 14.01.08 12:49:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpentS® – Ancistrus me nici rostlinky
Mam v akvarku rostliny podobne anubisi vzhledu jeho listu jak cervenou tak dve klasicky zeleny ale Ancistrus me ty listy ozira a nici me je hlavne te cervene rostline jak sem ju tam dal tak ju do dvou dnu sezral celou a zelenou nicil trosku ale vypada to blbe ty ozrany listy tu rybu bych tam chtel mit ale co sni kdyz mi nici rostliny?? Diky za rady
14.01.08 12:52:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
krmíš ho ještě něčím?dospělý ancistrus už tolik nepapká řasy-chce okurku nebo tabletky, dáváš?
14.01.08 12:59:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpentS®
aha nekrmim je to prvni akvarko takze sem myslel ze tato rybka ji co ji spadne nazem a ty rasi a jaky krmivo pto tu rybu a aby ho nesezraly teda ostatni nez dopadne na zem....a s tim krmenim tady tema okurkama a tak to sou klasicky sirovy okurky nakrajeny nebo jak to je?? a de hlavne o to ze mi nici ty rostliny tak nejak aby to nedelal....
14.01.08 13:05:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar® – Re: pentS
Mrkni na video u mého Malawi a uvidíš, jak jim jede okurka. ahoj
14.01.08 13:06:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
no jo, potvůrky mají hlad-když je nakrmíš tak by kytky něměli žrát-ale to víš-někde se schovávají takže nějaká ta dírka tě asi nemine
většina rybek je taková že vločky nenechá spadnout na dno a ancistrusům nic nezbyde(vločky ani nemají padat na dno-hnily by tam a to je fuj fuj) ;-)
jo, normální okurka nakrájená na kolečka, napíchnutá třeba na špejli a připíchnutá do dna-jinak plave.Mým nejvíc chutná ten prostředek
Někdo ji spaří horkou vodou-já to nedělám.
Pro spestření můžeš koupit tabletky pro obyvatele dna-jen se hodí do vody.Já mám vyzkoušený ty od Tetry-TetraTabimin a TetraPlecomin.Je nejlepší dávat to na noc, aby jim to nezobaly ostatní rybky.Pokud máš pancéřníčky tak těm to bude taky moc chutnat.
14.01.08 13:11:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar® – Re: bucliik
Okurku jak je na videu dávám podél rozříznutou právě proto aby se nakrmily všechny rybky. Ancík na jednom konci, ostatní na druhém atp. Nepařím, nevařím, dávám syrovou, jen ji skřípnu mezi magnety a spustím na dno. Nemusím nic zapichovat.
14.01.08 13:16:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
já mám síťku s kamínkama a na ní drátek,na kterej okurku napíchnu. magnetem jsem to zkoušela ale je slabší takže odpadne.. já mám jen 3 ancíky a z toho dvě mimča takže doufám že trochu popasou řasu a pak se vystřídají na kolečku s tím větším. Na likvidaci okurky máme morče :)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Řasy Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 01:44:27 • 0.864 s