0 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Jakou a kolik ryb do 12l akvária ? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 204x
13.01.08 17:29:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKrakouš (85.***.183.203) – Jakou a kolik ryb do 12l akvária ?
Hoj lidi.
Mám dilema. Mám 12l akvárium. Jsou v něm už černé kameny, jedna Limnophilla sesilliflora, jeden jávský mech, dve malé Egerie densy a dva menší šutráky. Chci se zeptat jakou a kolik ryb do něj ?
P.S.: Přemýšlel jsem o Betě a jednom velkém šnekovi. Techniku nemám.
13.01.08 17:31:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash®
mrkni se na posledni cislo akvaria ( http://klub.akva.sk ) tam jsou clanky o minirybach
ja bych tam dal krevetky ;-)
13.01.08 17:32:59 / 13.01.08 17:33:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar® – Re: Krakouš
12l AQ = dilema? smich Jedině ten Beťák. Otázka je nakolik se líbí rybě strávit celý život ve 12-ti litrech o samotě. sad Nej volba jsou asi opravdu krevetky. ano
13.01.08 17:59:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTereza®
Jestli nemáš ani topítko, tak ta voda asi bude dost studená pro ryby :-O
26.09.08 16:56:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklamacka :o) (88.***.66.72)
Fotka k příspěvku dala bych tam taky jenom betaka :-) ...mozna sneka....s tou zimou to neni pravda X-) ...zalezi taky na tom jakou mas pokojovou teplotu...ja mam bez topitka v akvarku 24°C takze uplna pohoda hop

Podobná témata
200 a 30l akvárko, kolik CO2., 3 biotopní akvária, Ake ryby do 54l akvária, Aké ryby mam dať do 25 l akvaria...?, akvaria, aquascaping akvaria, Bublifuk a kolik cm pod hladinou ma byt jeho výtok?, Cena staršieho akvária 250litrov?, Co pořídit před založením akvaria?, čistenie akvaria od šnekov, čištění akvaria, čištění akvaria (prazdneho a noveho), Čištění akvária při právě vylíhlém potěru, Desinfekce akvária - Savo, Desinfekce akvaria po krupičce, Dno akvária, Dno akvária, do kolika let můžou mír ryby mladý?, Externí filtr pro dvě akvária, Filtr do 240l akvária, Filtr do akvaria o objemu 160l, Filtrace do 20 l akvária? + případně vzduchovací motorek jaký vybrat?, Focení akvaria, Fotografování akvária, Glo Lite kryt akvaria 120x40, hmotnost většího akvaria, Hodí se Akarka páskovaná do tohoto akvária ?, HRANA akvária, Chlazení akvária, Jak se staráte o provoz akvária, Jakási "řasa" se mi dostala do akvária, Jaké a kolik topítek na 450 litrů vody?, Jaké druhy a počet ryb do 50 l akvária ?, Jaké rostliny do popředí akvária?, Jaké rybičky do tohto akvária., jake rybky a kolik, Jaké ryby do 220l akvária? Poradíte?, Jaké ryby do akvárka a kolik kusů?, Jakou a kolik cichliden k bojovnici do 112l, Jakou barvu písku pro tlamovce???, Jakou kyti do začátku ?, Jakou kytku, jakou kytku místo té odumírající, Jakou kytku?, Jakou mám koupit zářivku, Jakou osramku?, Jakou rostlinku si mám pořídit ????, Jakou rostlinu do pozadi?, jakou rostlinu na kořen?, jakou rybku???

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 01.10.08 02:05:52 za 0.1 s