Fórum » Nemoci » Zašpičatělé plouve u pavích oček
13.01.08 11:32:59 / 13.01.08 11:42:10
zaciatocnik® – zaspicatene plutvy gupiek
dobry den tak mam velky problem moj ujo my doniesol od jedneho chovatela vyse 20 gupiek............2dni s nimi bolo ok v mojom aqua ale teraz sa
kazdej jednej od toho chovatela zacali spicatit zadne plutvy........co s tym?od coho to je?nenakazia sa mi aj ostatne moje vlastne gupky a molly a t
d?...........raz sa tak uz stalo ze my oj ujo asi pre rokom doniesol ale vsetky pokapaly a v ten isty den........ predstavte si ake je pre chovatela
chytat do sietky vyse 20mrtvol rybiek..........do karanteny som ichd at nemohol pretoze ziadnu nemam tak dakujem za vase odozvy
jak je velká nádrž, ve které jsou? Nejspíš dochází k zahnívání ploutviček v malém prostoru.
13.01.08 18:00:59 / 13.01.08 18:03:06
Johnny5® Aha, tak to z malého prostoru nebude. Jisté je že dochází k zahnívání ocasních ploutví, většinou je to z malého prostoru ale v tomhle
případě fakt nevím. Nejspíš byly chovány v malém akváriu u člověka, od kterého jsi je dostal. Jinak u black moll, mečovek atd. jsem to
zatím neviděl, jen u mladých pavích oček, která měl kamarád v 5litrové zavařovací sklenici. Teď už má normální akva - 40 litrů a je
to v poho.
no uz mi postupne zdoychynaju ale je to blby pohlad v aqua tym gupkam ktore auju zaspicatene plutvy tak neonka ukusila do plutvy a celu zivu gupky
tahala po aqua a ostatne na nich utocili tak som ch dal do dvojh 4litorovych flasiek ...............nech zajtra nemusim zbierat mrtvolky tore amplarky
fosilia a prisavniky nestihnu zjest
Chtel sem se zeptat kolik tech malejch prezilo??
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Nemoci • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora