1 • 6 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Názory a rady ohledně krmení » Kolko krat striedat krmivo 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 113x
10.01.08 18:40:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDuny (-12-11-10-9) – Kolko krat striedat krmivo
Ahojte,

chcel by som striedat mrazene krmivo so susenymi platkovanymi "granulami" ako napr. SERA Vipan ale od kamarata (tiez akvaristu ale nie velmi skuseneho) som pocul ze krmivo mozem striedat max. 3-4 krat za rok je to pravda? a ake krmivo by ste mi mohli poradit mozno by som niekedy pridal nejaku zeleninku pre ancistrusi. Prosim povedzte svoj nazor. ahoj
10.01.08 18:43:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbigV®
To co ti rekl je blbost. Čím pestrejsi a rozmanitejsi potrava tim zdravejsi ryby budes mit.Uvidis ze ryby oceni zmeny potravy-hlavne jim smakuji prirodni potrava-maso,nitenyky a podobna zouzel,zeleninka.....
10.01.08 18:47:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDuny (-12-11-10-9) – Re: bigV
jasne jasne ale niekedy by som chcel dat aj tie SERA proste rad by som to striedal aj viac krat takze podla teba mozem?
10.01.08 18:49:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik® – Re: Duny
jasně-patentky, tabletky, spirulinový tabletky, okurka(ancistrus), nitěnky-a různý druhy vloček(ty s větší přísadou spiruliny mají omezovat žraní kytek rybkama-u sebe to nepozoruju :) kytka je holt kytka
10.01.08 18:53:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbigV®
ano
Ja treba rano(protoze sem linej) dam vlocky.Odpoledne rozmrazim patentky a vecer dam granule.

POZOR na prekrmovani
10.01.08 18:58:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDuny (-12-11-10-9) – Re: bigV
aha no pokial to potrvdia aj iny tak taky sposob by mi aj vyhovoval len mozno by som vymenil tie vlocky s granulami, granule dam rano s tim velmi nic netreba robit
10.01.08 19:02:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbigV®
kombinace a fantazie je ciste na vas.Ja sem uvedl jen priklad :-P
10.01.08 19:04:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDuny (-12-11-10-9) – Re: bigV
no ja by som najradsej daval rano granule ostatne si este premyslim dik za radu :)
10.01.08 19:19:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar®
Já krmím jednou denně a dávám vločkové, mražené, zeleninu, granule se spirulinou, tablety. Takhle mají vlastně 5 dní po sobě pokaždé něco jiného.
10.01.08 19:25:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDuny (-12-11-10-9) – Re: rolandmynar
aha tak ja som zvyknuty krmit 2 krat denne to si este rozmyslim
10.01.08 19:26:28 / 10.01.08 19:27:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl®
krmení se určitě střídat může a ryby budou rády... teda snad, protože ty moje, když dostanou něco jiného než patentky či živé octomilky (nebo aspoň jiné živé/mražené), tak se nahrnou k přednímu sklu, nežerou a stále se koukají, jestli jim tam něco nehodím. Mám dojem, že se vší snahou pokouší o vyčítavé pohledy ne . Když po chvíli zjistí, že skutečně nic jiného nedostanou, tak toho trochu snědí - výsledek: aby to nezůstávalo ležet na dně, krmím ráno vločkami (nic jiného nedostanou,mají smůlu) ve velikosti tak čtvrtinových porcí, aby to vůbec snědly. večer dostanou maso a to se vždycky jen zapráší
10.01.08 19:34:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
Já se pokouším aby měli co nejpestřejší stravu, takže dávám patentky, vločky, tabletky pro rybky na dně, mražený blechy, sušený patentky, někdy i živé nítěnky, v létě mušky, pokoušímse sehnat octomilky, vločky dávám 2x-3x denně malé dávky, tabletky večer, patentky mražené 3/4 - 1 kostičku, rybky to zbožňují. Různě to střídám, v pondělky nedostávají vůbec aby nebyli moc vypasený. Ancistrusovi a šnekům dávám kolečko okurky.
Závěr: čím pestřejší a vydatnější strava, tím lepší fyzička rybek a rychleji rostou a vybarvují se.
10.01.08 19:50:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDuny (-12-11-10-9) – Re: oldkiwinka
Diky moc kazdemu takze mozem davat pestru stravu :-) to je dobre
10.01.08 19:54:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFrigo112®
v NZ mozes kupt aj jednu kocku mrazeneho krmiva ja to tak robim je kupujem 5-6 druhov a streidam

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 02:43:46 • 0.881 s