Ahojky, poradite mi jakou rostlinku mam dat do pozadi akvarka? Krome Vallisnerky, tu uz tam mam, dekuju.
Zapomnel jsem dodat 'vhodna do akvaria'
09.01.08 10:05:03
R -
johan® – Re: Mrakoplash
mě se strašně líbí limnophila sessiliflora
Ta je hezka, a jak ti roste? Neni moc rychla a kdyz se pak zkrati a znova zasadi nehnedne? Me to dela egeria densa
09.01.08 11:55:51
R -
johan® – Re: Ja
rostla mě krásně i při mizerným osvětlení.. ale pak sem ji hodně zredukval, což jsem dělal často, a najednou se mi vytratila.. vůbec
nešla obnovovat. ale teď jí mám znova, tak se uvidí. ale když mi rostla, tak je to docela rychlík, jak do výšky, tak do šířky, ale dá se
krásně regulovat aniž by to naní bylo nějak znát, uhnívání atd.
přikláním se k limnophile
Prima, zkusim ji nasadit, nasel jsem jeden netovy obchod ktery ji ma levne

09.01.08 16:37:34
R -
Killer® – Re: Ja
Počkej s tím ještě..existuje spousta rostlinek na pozadí - vyber takovou,která má stejný parametry jako tvoje akvárko,akorát velikost ber s
rezervou,ta se dá upravit u jemnolistých..
Ja jsem koukal na vlastnosti vody a odpovidala. Nechci mit na celem pozadi jen vallisnerky proto hledam neco trochu jineho
Zkus treba taky Ceratopteris siliquosa. Za par dni ho mas az na hladinu. Koukni na parametry moji vody. Asi roste vsude...
09.01.08 18:13:52
petak® – Já
zkus Anubias voskový ten je veliký a pěkně roste
10.01.08 00:00:47
R -
Killer® – Re: Ja
já ti jako nerozmlouvam limnophilu,protože jí mam taky
http://rybicky.net/nadrz.php?c=798 vlevý části..roste fakt rychle..jen ti řikam že neni kam
spěchat..ale tim nic nezkazíš
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora