46 • 107 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » nemoc u pavích oček? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 113x
08.01.08 16:32:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmaťo (91.***.86.139) – choroba? gupky
cafte..mam taky problem s rybyckami.Mam parik gupiek. a uz druhy samcek mi zomrel:( a ja neviem preco.obidvaja netusim z coho akoby ocerneli. zadna plutva..proste cely boli cierny. pls kde je chyba?staram sa o nich zle? alebo co moze byt na chybe.dakujem za odpoved
08.01.08 18:43:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkastanek (86.***.43.8) – Re: maťo
nevim, co to muze byt, ale samicku mas porad jednu a tu stejnou??? My mame gupky uz tak rok, ale s timhle jsem se nesetkala. Jinak bylo vsechno v pohode??? Nemel povisly ocasek???
08.01.08 22:11:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzaciatocnik®
no tak ja mam ten problem u mojich samickach su farebne ale po case sa ztmavia ale neumruu my srry ael opradit nwm :-O
08.01.08 22:16:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektomaskupilik® – Re: zaciatocnik
Myslím že mám stejnej problém :-( Hlavně samičky přestávají plavat a tak nějak jakoby byli unavené..prostě jen tak ,,přešlapujou'' na místě. A tak po 3 dnech mi vždy chcípnou. Ikdyž teď už asi 2 týdny nic. A všiml jsem si že většina z nich měla takovej ten rozklad ploutví..Nevím jak se tomu říká ale prostě takovej bélej potah na čumáku a často i na zadní ploutvy.. Jakoby plíseň.. Nevíte? :-(
08.01.08 22:18:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzaciatocnik®
no ja mam s gupklami dost vela problemov neako im schudnu bruska a nechcu zrat plutvy s aim daju do spicaa pocase umru a t d ale teraz zatial nic muslim poklopat
08.01.08 22:32:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektomaskupilik®
Jo to taky ty bříška.. srašně zplasklé a ty rybky vypadají jakoby nechtěli jíst co
08.01.08 22:44:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzaciatocnik®
no a potom zahyniu ale nwm od coho to je a ked uz tu piseme take neco tak su tu na tejto stranke neaky odborny chovatelia gupiek?lebo sa snazim vyslachtit cistu formu achcel by som sa o niecom informovat
08.01.08 22:51:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektomaskupilik® – Re: zaciatocnik
Hele to ti moc neporadím,ale určitě to není jen tak jako to rychlomnožení co má asi každej akvarista který ám paví očka ;-)
08.01.08 22:55:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzaciatocnik®
no to viem ale treba miv ediet okolo kolko nadrzi mi na to treba .............mam iba 10litrovea 30litorve a pojdem dat robit 25litrove tak nwm co a ako
08.01.08 22:57:08 / 08.01.08 22:57:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektomaskupilik® – Re: zaciatocnik
To já taky nevím...křížením či šlechtěním se nezabývám hop
10.01.08 11:29:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmato (193.***.172.2) – Re: kastanek
ano,samicka je stale ta ista.rozmyslal som ci neskusit vymenit samicku ci by to nepomohlo...a ti samcekovia mali ovisnuty chvost.:(
Podobná témata
! Nemocná rybka !, "flíčky"-nemoc?, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Ancistrus - smrt bez známek nemoci, ancistrus-nemoc?, Betta je nemocná - pomoc, Co je lepší na děrovou nemoc??, Co je to nemoc nebo parazit ?! :(, Co je to za nemoc ? , Co je to za nemoc?, Co je to za nemoc?, co je to za nemoc?, Co je to za nemoc???, Co to je za nemoc???, Co to je? (nemoc), Co za nemoc?, čo je to za nemoc, děrová nemoc, Děrová nemoc, Dospívání Pavích oček, FOTO, co je to za nemoc???, fotogalerie rybích nemocí, Hledá se likvidátor pavích oček...., Humánní utracení nemocné rybky, chov pavích oček???, Identifikace onemocnění, Jak vyčistit akvárium kde byly nemocné ryby?, jaká je to nemoc, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Je nemocná?, je to nemoc?, je to nemoc?, Jikry nebo nemoc nebo něco jiného??, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, línej sameček, nemoc nebo reakce na samičku?, litertura o nemocech, Máte nějaké plísňové onemocnění na rybičkách?, Něco mi okusuje samičky pavích oček, Neidentifikovatelná nemoc, nemoc, nemoc a aktivní uhlí, nemoc halančíka, nemoc na rostline?, Nemoc nebo stáří ?, NEMOC OČÍ..??, Nemoc u pavího očka, Nemoc živorodek, Nemoci, Nemoci (rozpadajici se ploutvicky)

Zpět na obsah sekce Nemoci | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 07.10.08 14:19:34 za 1.947 s