1 • 11 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » "vonící" voda 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 223x
07.01.08 17:14:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjelenka (388317434-7) – "vonící" voda
zdraím, mám čerstvě založené akvárko, nechávám ho rozrůst, nicméně, když jsem k němu tak dneska čichala, tak tam jde mírně cítit bažinka..filtr mi filtruje, jeiné, co mi chybí, je vzduchovadlo, protože nikde ho nemají:-/ ale zítra zboží příjde, tak i vzduch bude..čím to je? nepřemnožilo se mi tam něco? voda není až tak "čistá", plavou v ní takové jakoby mini věci, bych řekla, že když se sadily ty rostliny, tak nějaký bordýlek z nich. mám upustit nádrž a dolít tam novou vodu? částečně? jo a na rostlinách se mi udělaly takové štětinky...jsou to řasy? jak se jich zbavit? dík.
07.01.08 17:16:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar® – Re: jelenka
Ty štětinky budou řasa, ale jinak si založ prezentaci, popiš to tam a pak se uvidí. Chybí k tomu spousta informací.
07.01.08 17:39:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekradek1®
Škoda že nemáš prezentaci nevím jakou máš nádrž to vzduchovadlo asi moc nevyřeší.
07.01.08 17:52:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekjelenka (388317434-7) – Re: radek1
54L nádrž.mám tam jenom šneka, ten mi začal okusovat ty řasy, takže aspon něco...nic jiného tam neroste, spíš je chyba, že tam na začátek nemám tolik rostlin, kolik bych potřebovala mít ze začátku. asi to budou ty dusitany, takže to zkusím zítra nějak vykoumat. rozhodně seženu test na ty dusitany a vzduchovadlo..těm rostlinám to neublíží...nebo jo? souhlasáte s tím, co píšu?
07.01.08 19:51:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekradek1® – Re: jelenka
možná že to chce jenom čas až se všechno zaběhne,zkus dát víc informací ,jinak ti těžko někdo pomůže.
07.01.08 20:04:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekendus® – Re: jelenka
Myslím, že "vůně bažinky" je normální. :-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 02:55:15 • 1.568 s