Téma bylo uzavřeno. Není možné přidávat další reakce.
[1] 2 3 
Ahojte všetci,
začínam celé moje akva od znova a chcel by som sa poradiť že aké rybky doňho mám dať? rád by som kombinoval menšie druhy tak s napr. dvoma
väčšími ale nie som si istí že do 54l akva je to dobré možno mi prežijú nejaké black molly ale nie som si istí že iba v odstátej vode
vydržia 3-4 týždne ale ked hej tak teraz mám 3× black molly 1× gold molly prosím poradťe mi. Vopred dakujem za odpovede.
a skôr nejake vhodné pre začiatočníkou lebo som to
těžké takhle radit když sám nemáš představu pro začatečníky se většinou hodí živorodky, jenže ty se rychle množí a dost hodně
znečištují vodu.
já bych to viděl na nějaké dva druhy hejnových rybek nějaké nenáročné tetry (černé, červené, citronové, krvavé, skvělé a pod...) na
dno nějaké malé pancerníčky tak 6kusů. a jednoho ancitruse. z většich ryb to už je trošku horší rozhodně bych tam endával skaláry a
čichavce to budou mít pak malé. skusil bych možná akarky zelené.
tak tie velke tam nemusim mat. Diky moc za radu
a co tak gupky aj tie som nejake planoval..sice viem ze sa rychlo rozmnozuju..ked ich budem mat privela tak ich zacnem predavat po ulici

ale ne
len si robim srandu ale mal by som ich kde dat ked sa prilis premnozia
05.01.08 12:18:50 / 05.01.08 12:19:09
Turok® gupky nejsou špatný nápad ale zvolil bych jen jeden druh živorodek když jich tam budeš mít více tak se ti to fakt pomnoží hodně
rychle...
když budeš mít kombinaci gupky a tetry tak to tak strašné nebude protože některé tetry si spestří jidelníček těma malýma

ale zato nejaka jedna dve male dakedy preziju ze?
pokud budeš mít nějaké plovoucí rostliny tak určitě

no nejake budem mat urcite. Diky moc za rady turok
nemáš zač

ale este daco ze ked budem mat tie gupky tak mam dat menej tych paciernikou alebo 2-3 gupky sa tam este zmestia?
no tak záleží jestli si necháš ty moly, pokud si necháš ty moly tak bych to viděl na:
X moly
1 ancitrus
6 pancerníčků (panda, nebo skvrnitých sou menší)
2x akarka zelená párek
10x tetr červených nebo citronových případně jiných menších..
pokud chceš mít paví očka místo moly tak:
5x 2samci a 3samice
1 ancitrus
6 pancerníčků (panda, nebo skvrnitých sou menší)
2x akarka zelená párek
8x tetr červených nebo citronových případně jiných menších.
8x neonek černých nebo tetr měděných
Diky Diky Diky Diky to este neviem ci to tie moly preziju podla toho to spravim ked bude hotove dam medzi nadrze
ideální by bylo kdyby se ti podařilo sehnat místo normálního krunýřovce tohoto Krunýřovec jednopruhý je podstatně menší takže to
přispějě ke komfortnějšímu soužití ryb

no to este uvidim lebo nezijem as v takom velkom meste takze neviem ci ho zohnam...ale mozno hej alebo pojdem do prahy tam sa iste najde
ale radsje by som mal tie gupky no len potom ked to prezije 1 tetra tak ta sa asi bude nudit vsak tak tu asi nebudem trapit
jaj sorry pomylil som sa myslel som na molly (black/gold)
lebo som si kukal tie rybky co si hovoril a s tolkych tetier som sa uz trosku poplietol lebo som kukal aj ine ale uz mam vybrate
este povyberam rastliny mozno zase daco napisem ci je to tak dobre a mozem zacat
Nejsem si jisty jestli jsi neprehledl objem akvaria
co je to privela alebo co?
05.01.08 14:14:36
bigV® re turok: Na 56l si napsal mooooc ryb!!!
Black moly kdyz vyrostou jsou pekni macci!!Dalsi zivorodky na tak male akva bych uz nedoporucoval
Prvni řeš rostliny a AŽ PAK ryby! Musis nechat par tydnu odstat vodu v akva a zabehnout filtr
Pocet teter bych omezil na 5-7 ks
a šmitec
[1] 2 3 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora