1 • 11 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » nadnášení neonek 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 138x
05.01.08 00:10:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan® – nadnášení neonek
když jsem se po dlouho době dostal domů, všiml jsem si, že se mi neonky nadnášejí k hladině. prostě jakmile jakmile přestali plavat, zvedali se k hladině, ale po chvíli zase začli plavat dolů a takhle pořád dokola. a všechny. žerou normálně. to nadnášení je jediné co nanich pozoruji. nevíte co by to mohlo být.. a co s tím?..díky :-O
05.01.08 00:26:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid (42857314177) – Re: johan
A nenadnášejí se až po krmení? Mě to dělají často po krmení suchým krmivem. Nejspíš vzduch v něm...
05.01.08 00:37:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan® – Re: vencisimo
no to nevím, nějak si až tak na to nevspomýnám. měl sem fofr. ale tetry žhavé byly v pohodě, jen neonky. dopouštěl jsem do akva trochu vody, asi +10%. byla dobře odstátá a teplotou přibližně stejně teplá jako v akva. zachvíli byly u hladiny krevety (nevím jestli si pochutnávaly na řasách, protože tam předtím nemohly) a pak jsem si všimnul neonek.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 02:52:07 • 1.131 s