02.01.08 11:07:30
Kamekh® – Gupka často na stejném místě
Samička gupky se často vrací na jedno místo v akváriu, není na dně a nevypadá nemocná. Občas vyžene dotírající samečky. Takto se chová
tři dny. Myslíte, že se chystá k porodu ? Její březostí si nesem jist, má sice černou zadní část bříška, leč jsem začátečník a
nikde fotky ,,gupky těhule" nejsou.
02.01.08 11:23:18 / 02.01.08 11:32:10
rolandmynar® – Re: Kamekh
Fotek těhotných gupek je plný internet. Jen zaGooglit. Jen tady v albu je spousta fotek těhotných.
02.01.08 11:32:56
Kamekh® – Tak asi jo.
Tak to vypadá, dle googlení (thx, rolandmynar), že je fakt těhulka. A to dost. (hranatý bříško, vzadu flek...) No uvidíme....
Těhotné Gupky jsou povětšinou velmi výrazně tlustší než normálně s výraznou skvrnou.
měla jsem těhotnou endlerku... oproti druhé samičce se mi zdá pořád tlustější a i tu skvrnu březosti má pořád (od porodu) dost
výraznou... může být pořád/zase těhotná? Je pravda, že samečci se před holkama natřásají skoro pořád
Může být permanentně těhotná a asi taky je. Gupčáci jsou "kanci" a furt by oplodňovali.

Samice může být i bez nich furt
těhotná, protože ji jedno oplodnění vydrží na 3-5 těhotenství. (ještě že to nefunguje u lidí)
to bude miminek :o)) to už se mi jedno z těch starších začíná pomaloučku vybarvovat (kluk), a jiný mimčo už je teď nějak větší než
ostatní (asi holka

)
02.01.08 12:38:33
Kamekh® – Re: rolandmynar
Trošku plnoštíhlejší je, to jo, asi jako buben.....

Díky všem !!!
ja mam moji gupku samicku a neni tlussta ale polehava na dne a cerny flek ma je tehotna nebo ne?neni moc tlusta a plave mirne kolebave(je to z meho
chovu)díky
ta gupka je asi aka velka a ked mozes daj tu jej fotku potom sa bude lahsie radit
moja gupka sa stale vracia na jedno miesto.ma flaky,aj ju stale prehyba uz 4 den a ete nic...
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora