2 • 13 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » odbarvené konečky ploutví 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 153x
28.12.07 20:38:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan® – odbarvené konečky ploutví
hoj. nevíte někdo co by to mohlo způsobovat?.. nebo to je úplně normální. podle fotek v atlasu se mi zdá že jo, ale nepříde mi to moc přirozené, díky.
28.12.07 20:38:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan®
Fotka k příspěvku

28.12.07 20:52:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhanz®
Ryby časem ztrácejí pigmenty...
28.12.07 20:54:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan® – Re: hanz
tak aztím se mi ulevilo. díky. jedna má ještě na sobě jakoby bílé fleky, jakoby ve svalovině, ale jinak nic. no bohužel nemám foto=(
28.12.07 20:55:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTurok®
žeby neonková nemoc ?
28.12.07 21:33:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – Re: johan
jedna má ještě na sobě jakoby bílé fleky, jakoby ve svalovině
Tady bych se obával, že jde skutečně o "neonkovou nemoc", (Pleistophora hyphessobryconis - hmyzomorka rybí). :-O
Ta fotka by hodně pomohla...
"Léčba" je "jednoduchá" - utratit všechny nakažené kusy dříve, než uhynou. Teprve uhynulá rybka je zdrojem nákazy pro ostatní.
Nekrmil jste nítěnkami?!?
28.12.07 21:43:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - chicko®
jo tak tahle nemoc mi vybila celý hejno neonek až na jednu...... byl sem na prázdninách a nemohl sem moc zasahovat, tak je taťka alespoň odlovil na samotku.... :-(
28.12.07 22:05:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan®
toho jsem se taky bál.. teda furt bojím, podle fotek by to být nemohla. no, teď jsem na tři týdny z domu pryč. tak snad nebudu mít zase jenom paví očka..
28.12.07 22:15:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – Re: johan
podle fotek by to být nemohla
Omlouvám se, ale nerozumím smyslu této věty?! :-O :-)
Podle jakých fotek a proč jste si tak jistý? Doufám, že to neporovnáváte s fotkami se symptomy této nemoci u neonek - u těch tato nemoc vypadá jinak.
Co ty nítěnky?!?
28.12.07 22:18:03 / 28.12.07 23:28:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan® – Re: Sidonius
pardón, mělo tam být neměla.. si myslím, atd. podle strýčka googla.. no, porovnávám, protože u žhavých jsem to nenašel.. stejně bez fotky to nemá moc cenu, jsem uklidněnej, že ty bílé tečky na ploutvých jsou normální a to, jesli mám hmyzomorku teď moc neovlivním, když jsem z domu. krmím jen vločkovím krmivem. ale dík. snad až přijedu ještě nebude mrtvá.. dám jí do karantény. měl jsem to udělat hned :-(

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 03:20:32 • 0.865 s