1 • 11 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Proč se začli bát skaláry?? 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 195x
24.12.07 15:49:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJanka (43869312215) – ******* Proč se začli bát skaláry?? *******
ahoj,

nevíte, co může zbůsobit, že se rybky(v mém případě skálary) začli bát a schovávat se, kdykoliv přijdu já nebo někdo jiný do místnosti, kde je akva.?

žádné jiné ryby to nedělají. mám je už přes dva měsíce, a nikdy to neudělali. vždy když v cházím do místnosti, začnou šílet, narážet do skla, schovávat se pod filtr, kde se většinou zaseknou... apod.
vždycky když mě viděli, tak se přitiskli na přední sklo, a čekali co jim dám dobrého, ted jak mě vidí, schovávají se.

včera to dělali celý den, ale pak z ničeho nic(večer), zase ten normál stav, viděli mě - tak se přitiskli na předni sklo a čekali co jim nasypu a to sem v ruce nic neměla.

tak to nechápu. je možné, že je to třeba tím, že jsou zvyklé, že celý den v místnosti nikdo není? ted přes svátky v obýváku trávím víc času.. tak jestli to není tím, večer se totiž dá se říct, chovají normál. ahoj
24.12.07 17:14:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTereza®
Já jsem měla stejný problém s mollama. Dřív byly úplně v pohodě, klidně mi oďobávali prst, ale najednou začaly zdrhat a panikařit, jakmile jsem se přiblížila k akva. Nechápala jsem proč, ale teď už se to zase pomalu lepší.
25.12.07 01:33:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRoman®
Vysoký obsah dusitanů.U cichlid je to specialitka.naruší jim to částečně nervovou soustavu a lekají se.Větší výměna vody a lepší-objemnější filtr není na škodu. ;-) Pokud se ani po tomto zásahu nic nezmění, tak jim to zůstane navždy.
25.12.07 09:38:23 / 25.12.07 09:38:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJohns® – Re: Roman
jenom jedna otázka může to způsobit i nechut k jídlu? ahoj
25.12.07 10:34:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – Re: Johns
Samolitr. Kdybys byl přiotrávenej, taky by Ti nechutnalo :o) ...
25.12.07 18:40:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJohns®
Fotka k příspěvku díky moc,zejtra vyměním vodu ještě ale asi tohle bude taky způsobené tou slabou otravou přikládám foto vyrážky

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 03:06:33 • 0.863 s