1 • 10 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » Beta a parmička duhová? 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 154x
21.12.07 20:51:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGabi® – Beta a parmička duhová?
Tak už jsem vyřešila svůj problé, se dvěma beťákama, nechám si oba, druhýmu jsem založila nové malé akva, 16L. Přemýšlela jsem, že by mu bylo samotnému smutno a časem bych k němu pořídila buď 2 samičky nebo páreček jiných rybek. Líbí se parmičky duhové, prý jsou mírumilovné, ty by se snést mohly, ne? Nebylo by to moc tři rybky na tak malé akva? Nebo vás napadají jiné vhodnější rybky? Neživorodé...
21.12.07 21:53:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash®
nech ho samotnyho ;-)
22.12.07 00:09:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGabi®
A nezblbne sám?
22.12.07 08:22:23 / 22.12.07 08:23:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – Re: Gabi
Když mu občas přivedete na návštěvu jednu z těch dvou vašich betích slečen, určitě nezblbne. :-D
Pozor! Pravidla pro takovou návštěvu najdete např. na http://www.betta.wz.cz/ :-)
(Aspoň se ukáže, jestli není převlečená Krupská... :-D )
22.12.07 08:48:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNik®
Dej mu tam jednu samičku z těch co už máš (ale později - až to víc zaroste). Žádné další rybky už nekupuj ani tam nedávej.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 02:37:31 • 1.036 s