36 • 80 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Ostatní » dotaz na odborniky na terčovce 

Zajímavé minirybky, rostliny, články o akvaristice a mnoho dalšího. To je AQUAgarden.ic.cz

Téma bylo uzavřeno. Není možné přidávat další reakce.

20.12.07 20:07:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – dotaz na odborniky na terčovce
omlouvám se že zakládám tohle téma,ale nedá mi to...prosim tedy chovatele terčů aby napsali na co skapali tito terčovci!! http://rybicky.net/k/osobni/2734.jpg který byly vysláni kurýrem ČD na 12ti hodinovou cestu,zabalený byly údajně dobře,ale můj názor je,že poslat dvě ryby v láhvy a s mezerou cca 5cm na vzduch je fakt málo!!můj závěr..udušeni:-( diky moc
20.12.07 20:09:54 / 20.12.07 20:10:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar® – Re: mch.sokolov
Nejsem na terčovce odborník, ale myslím, že se nemýlíš. To je přece hovadina. Takhle zabalit ryby.
20.12.07 20:15:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRomy® – Re: mch.sokolov
Pokud nebyly rybky pod kyslíkem,ani nebyla vložena kyslíková tableta,nejspíš došlo opravdu k udušení.Ten u víčka je ještě zraněn.Které PRASE takto posílá rybky?
20.12.07 20:19:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – Re: Romy
hm hm myslim že flaška se nedá nafouknout kyslikem a tablety tam opravdu nebyly!! jonak to poslal jeden zdejši druhýmu:-):-( a ještě ho to nezajimá....smutný,ale sou tu taci
20.12.07 20:22:14 / 20.12.07 20:24:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRomy® – Re: mch.sokolov
Nejde o nafouknutí něčeho,ale o nasycenost vody kyslíkem.Sklenice ,pokud nepropustila vodu,tak těsní,takže i ta tableta by se tam dát dala.Vždyť i pytlík se pak uzavírá...,ale samozřejmě chce trochu prostoru.Jen by se vyboulil igelit na vršku.
20.12.07 20:30:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMiHl®
myslím, že tak málo vzduchu na 12 hodin by bylo málo skoro pro jakoukoliv rybu ne
20.12.07 20:30:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – Re: Romy
jj já vim,ale pro dvě ryby to bylo prostě málo,,,,s kyslikem mi bylo řečeno že mu jeho hasičskou bombu naplnili v akvaristice hmm smich z bomby do bomby,takže závěr mám svůj:) ;-)
20.12.07 20:38:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRomy® – Re: mch.sokolov
Jasně,takže jen nalitá voda a zavíčkováno,jak okurky.To by opravdu nepřežila žádná rybka,snad jen labyrintky,ale po 12-ti hodinách,by těch 5 cm také vydýchaly.Nebylo by od věci dát sem jeho nick,ať to víme,jaký je to odborník a jaké dával komu rady. rozzureny
20.12.07 20:42:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHony®
please prosím o smazaní tohohle fora ahoj ahoj děkuju
20.12.07 20:43:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov®
neni důvod hony:-)to byly tvoje prachy a já to téma založil,abys mi věřil to co sem ti tvrdil na chatu.....jen vyčkej ;-)
20.12.07 20:46:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRomy®
A je to venku... palec
20.12.07 20:47:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov®
mimochodem,jsem napsal chybnej počet v tej sklenici,jsou v tom 4 terčovci!!! hmm
20.12.07 20:47:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – Re: Romy
ano X-)
20.12.07 20:48:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHony®
:-O
20.12.07 20:48:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRomy® – Re: Hony
Jakápak byla od toho 13-ti letého hocha velikost a cena?
20.12.07 20:59:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHony®
nevim asi 5 cm a 200kč.....ježiši
20.12.07 21:01:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov®
2100 i s kurýrem, 8 ''terčů''
20.12.07 21:06:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnonym (428573653267) – Re: mch.sokolov
mch.sokolov: a jak se to k tobe dostalo?to si se neco dovedel, zacal to resit,pritom ti do toho nic eni,at si to ty deti vyresi mezi sebou sami, a si jak drbna,nekde neco uslysis/prectes a hned delas problemy jinym, pritom ti do toho neni nic
20.12.07 21:06:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmiro03®
Za odborníka sa nepovažujem ale takto bi som žiadne ryby neposlal.Ked transportujem terčovce balím ich do dvoch pytlíkov a ešte pridávam čierny antistresový,plus dofukavam kyslík s lahve.Ryba v pýtlíku s antistresovým pytlíkom je menej vystavená stresu obzvlášt su na stres citlivé terčovce,je to zároven spuštací faktor kedy prepukne nejaká iná nemoc napr.bakteriálne onemocnenie,žiabročervy no tu je iný problém pri transporte su ryby v strese ako som už písal a zvýšene močia vtedy sa zdvihnu hodnoty i dusitanov a dusičnanov.Pri transporte nie je dobré dávat velké množstvo vody,stačí ked je ryba celá ponorená,dvoležité je tam dat dostatočné množstvo kyslíku,nedoporučujem však tablety niektoré druhy terčovcov su na ne alergické,píšem to z vlastnej skusenosti takto som nechtiac zabil dva dospelé diamondy čím sa ak bi to čítal niekto s postihnutých ešte raz omluvam ryby dostali nové a zadarmo.Automaticky ludom hovorím aj ako vpuštat ryby do akvária nedoporučujem vliat vodu s pytlíku,mohli bi sa pohádat bakterie s pytlíku s vašimi v akváriu,preto bi ste si mohli rozhodit fungujuce akvárium a zároven spustit epidemiu,respektíve naštartovat nejaké onemocnenie,najčastejšie bakteriálne.Je jednoznačné že sa ryby udusili,v takej močovine bi nevydržali ani labirintky a keby aj tak tie terčovce bi určite onemocneli alebo bi umreli pri vpustení do akvária,tie terčovce mohli mat aj zasiahnuté vnutorné orgány,čo je tiež jedna s príčin umrtia pri transporte ak nedodržíte správny prevoz.Kto komu takto posielal terčovce?Dalšia vec je že je strašný risk poslat terčovce bez termoboxu.Strašná škoda týchto krásnych rýb,no ako vidno ludská hlupost ešte nevymrela. ahoj
20.12.07 21:06:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRomy®
Pane jo,ve tvém věku...doufám,že ti za úhyn vrátí.Omluva nestačí,musí o peníze přijít on...aby ho pálila vlastní blbost.Jen škoda těch rybek.
20.12.07 21:12:25 / 20.12.07 21:28:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – Re:
a proč se nepřihlásiš?dostal jsem se k tomu na chatu a byl sem požádán jestli se k tomu můžu vyjádřit...ale jelikož sem nikdy takovou zkušenost neměl,raději sem se zeptal tady:-)nelibi se ti něco?a jinak mi jde o to,že hony si našetřil penize na drahý ryby a nemá ani jedno!!je mi ho celkem lito,umim si dost dobře představit to jak bych se citil podvedenej ve 13ti letech...pokud mi ještě něco chceš,se přihlaš..nebo máš obavy z něčeho?
edit --a dalši věc,reakce johnse byla že ho to nezajimá....a tebe to taky nemusi nějak zajimat anonyme :-P
20.12.07 21:42:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHony®
už sem se dohodli myslím že tu není co řešit
20.12.07 21:56:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov®
timto žádám o smazáni tohoto vlákna a doufám že nikdo nebude dělat takovou chybu,jaká se stala těmto dvěma klukům:-( a věřim (jim)že to bude v pořádku:-) a raději se řádně zeptat než udělat tuhle chybu,na kterou stejně doplati zprostředkovatel,za ochotu......
20.12.07 21:57:20 / 20.12.07 21:58:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak®
Ten co to poslal neni akvarista ale s prominutim dobytek.Takhle by ryby neposlala ani moje babicka ktera nema o rybach ani paru. no no tone A nic nemazejte jen at to slouzi jako dostrasujici priklad.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Ostatní Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 21.11.08 19:30:52 • 0.996 s