2 • 11 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » mláďata gupek 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 101x
09.11.06 17:26:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklacike (-12-11-10-9) – mláďata gupek
:-( :-( :-( Mam male gupky ale mi ich ostatne ryby jedia co mam spravit piste rychlo aby som aspon neake zachranil :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
09.11.06 17:30:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJammes® – pomoc
musíš ty mladé odlovit, a nebo odlov ostatní ryby, jinak mladé nepřežijou
09.11.06 17:40:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvik-a (-12-11-10-9) – to james
SUHLASIM!!!
09.11.06 19:12:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – Grupka
Jde o to jaké tam máš ryby a jak máš zarostlé akvárko.Já mám hodně zarostlé a tak se poschovávají mezi rostlinkama.
09.11.06 21:29:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – aj moja
aj moja gupka bude mat asi kazdu chvilku male, je "tucna" a stale je iba pri dne, nechce sa hybat.... :-( no dufam, ze nie je chora .... a co ked bude mat male rybicky, co potom.. tu pisete dat ich inde ale kde? ked ja mam iba jedno akvarko? :-( tone
11.11.06 10:15:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkosiska® – malé rybičky
Taky mam jen jedno akvarko, tak jsem je dala do sklenky, zatím 1l, jsou ještě malé, pak dostanou 5l a pak se uvidí, kde skončí, všechny si nechat nemůžeme. Takže další už pak asi ani odlovovat nebudu.
14.08.07 17:41:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDanýsek (43369377175)
Vždycky odlovit!!-teda alespoň já jsem to tak vždycky udělala ale díky mojí lenosti a nedokonalé péči většina stejně pošla chudinky :-( Ale pár jich vyrostlo a měli zase malí :-) Jináč jestli můžu poradit na velikosti nádrže pro malý gupky nezáleží-já je dycky měla v 1 litru a stačilo jim to-ale chce to často odkalovat protože sou dost citliví
14.08.07 18:37:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhanz®
Dobre je kdyz si zamotas chomac s egerie nebo Limnophili,tam se vzdicky ty skrckove schovaji ;-)...
A ten chomec nechat plavat u hladiny, kdyz je budes krmit(bud spesl vlockova potrava nebo treba vajcko na tvrdo),tak to krmeni hazej na ten chomac a voni si to vnem najdou a co propadne je dobre ze dna odsat palec
14.08.07 19:15:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAnonym (3933451557)
nechaj ich v akva aspon dostanu rybky vydatnu zivu potravu ;-) :-)
14.08.07 19:28:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekathaya (29866136529)
tento prispevok uz je starsi, ale nic. ja mam teraz tiez male gupky a nechala som ich v akvariu a prezili (niektore- najsilnejsi prezije) a je ich tam okolo 10 a viac potlesk

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 02:22:45 • 0.864 s