4 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » nemocná rybka? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 167x
17.12.07 14:24:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRudolf Kinc (388741275139) – nemocná rybka?
Dobrý den,
potřeboval bych poradit, zda nemám náhodou nějak nemocnou rybku, popřípadě jak ji vyléčit.
Před týdnem jsem si zřídil akvárium....v sobotu koupil rybičky...paví očka, sumečky a také jednu závojnatku. Ta závojnatka od té doby je nějaká divgná....plave tak, že to spíš vypadá, že neplave a neustále se někam schovává. Také mi připadá, že se naklání více na jednu stranu....Prosím poraďte mi co s ní...nerad bych aby zemřela (je to oblíbená rybička mé 5 leté dcerky) :-(
děkuji
Ruda
17.12.07 14:53:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrolandmynar® – Re: Rudolf Kinc
Pokud jsi je tam dal tak brzy, tak jsou přiotrávené dusitany. Navíc závojnatka má radši chladnější vodu, takže to je na ni větší nápor v teple. Měň denně třetinu vody, kup nějaký stabilizátor pro zabíhávání AQ a doufej, že nechcípnou. ne

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 01:21:49 • 0.861 s