1 • 10 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Bakteriálny rozpad alebo útok inej rybky? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 275x
14.12.07 17:25:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRADOVAN® – Bakteriálny rozpad alebo útok inej rybky?
Ahoj. Asi pred týždňom som objavil na samčekovi gupky natrhnutú plutvu ale nezhoršovalo sa to. Dnes prídem domov ačo nevidím-celá plutva dotrhaná. Správanie normálne, žere.
Neviem či je to bakteriálny rozpad alebo na ňnu zaútočila niektorá cichlidka( 2 samce kakadu+ 1 samica, a 3 akarky zelené)?
ďakujem za pomoc.
14.12.07 17:26:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRADOVAN®
Fotka k příspěvku foto

14.12.07 17:28:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – Re: RADOVAN
Já u toho nebyl, takže nevím, který lotrando to má na svědomí, ale bakteriální rozpad to určitě není. ;-) :-)
14.12.07 17:30:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRADOVAN®
ďakujem, len to som chcel vedieť či to nieje choroba. Tak to som rád. :-)
14.12.07 20:37:15 / 14.12.07 20:37:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrybar®
100% mechanické poškození X-)
17.03.08 21:16:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAndynka®
Nejspíš jsem objevila u svých rybek bakteriální rozpad ploutví. V sekci nemocích jsen našla příznaky, ale nic takového jsem u rybek neshledala. U betty se mi objevilo na konci ploutviček něco jako vymyzení barvy a zůstalo jen bílé místo. U čichavců jsem zase spatřila roztřepení ploutví. Je to BRP?
19.03.08 10:54:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbushmanka (-12-11-10-9)
Zdravím
prosím poraďte..mám samičku betty odlovila jsem ji raději do karanteny protože ji mizí ploutve a nežere ale to jsou jediné příznaky žádné vředy nebo blednutí...dokonce má pořád teritoriální chování včera se pěkně vztekala na zrcátko...čím jsem si vyzuelně zkontrolovala že i žábra má pořád zdravou barvu...co s tím??? sad

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 04.12.08 01:16:22 • 0.891 s