Ahoj mám 50cm akvárium a rád bych dostal radu, nevím jaké osvětlení nad něj. Chci osvětlení takové to "na nožkách" abych mohl
mít otevřené akvárium. Jen nevím jestli se to dá nějak nastavovat nebo jak to na tu 50 bude pasovat. Hloubka je 35, výška též. Díky za
radu.
14.12.07 13:01:42 / 14.12.07 13:02:01
fantasta® Atman DA-35 neznám, ale Atman série DR má packy posuvné takže je lze použít na různé rozměry nádrže.
A jaké číslo z té řady, by mi sedlo na tu 50-ku. Díky za odpověď, zuřivě

celé dopoledne hledám na netu, ale nenacházím
14.12.07 13:51:05
filipsi® – Re: Honza
Tenhle jde maximalne do 45, a to uz jentaktak.
No ale délka Atman DA -60 je rozměr 52,5 cm a to je moc, existuje něco mezi? Našel jsem jen 35 a pak 60. Díky za odpověď
Díky určitě objednám, jen bych potřeboval vědět, jestli tu 60 - dostanu na 50 cm, máte někdo zkušenost?
Mám ho na 50-ti centimetrovém akvárku. Ještě tam je rezerva asi 10 cm. Velikost zářivky je ale taková, že v rozích to úplně neprosvítí.
já ho objednala v pondělí a včera mi přišel, akorát je tam napsáno, že je to terarijní osvětlení nevhodné pro akvária z důvodu
nevodotěsnosti, takže myslím, že se dá stále koupit
Takže, až svítící lampa spadne do vody, lépe napřed vytahovat šňůru z elektriky, a potom lampu. Donedávna sme to doma dělali obráceně.

myslím, že když to spadne svítící do vody, tak se elektřina vypne sama

tzv. vyletí pojistky
no ale spadlo by to tam, leda bysme to tam hodili, má to celkem bytelný pacičky
Jiná menší lampa pojistky nevyhodila. Manželka ji vytáhla. Obě to přežily.
ja toto světlo mám nové a taky tam mám nálepku ale vobchodě řekli že to muže byt na akvaria tak nevim a nevite ma tohle světlo nějake uv
zařeni nebo je to jen světlo děkuji?!!
V akvaristice toho nakecaji...
Jinak spektrum zalezi na pouzitych zarivkach...
no a do toho to typu se dá koupit tajková??popř. kde?? DIK
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora