Fórum » Ostatní » ma tu nekdo zkušenosti s akváriem bez pozadí ?
14.12.07 08:24:39
artognov® – ma tu nekdo zkušenosti s akváriem bez pozadí ?
Budu mít brzy akvárium bez pozadí. Bude to tokový okno mezi obývákem a kuchyní. Hledám někoho kdo by mě poradil s dekorací Díky
Pokud je takové akvárium dostatečně široké - širší než běžná akvária (myslím tím kratší rozměr dna) a hustě osázené rostlinami -
proč ne. Jaké jsou plánované rozměry?
14.12.07 08:48:27
artognov® – Re: Štěpán
rozměry jsou dané šířkou zdi 45cm široké 95cm dlouhé.
14.12.07 09:06:06 / 14.12.07 09:09:34
S -
Štěpán® No. Nevím, jestli nejsem nějak osobně zaujatý proti průhledovým akváriím, ale jediné (v tomhle případě volně stojící) akvárium co se
mi líbilo bylo dostatečně široké a navíc v sobě uprostřed mělo takový pěkný útes, který voda obklopovala do tvaru U. Útes byl jenom asi
do poloviny akvária. Bohužel nemám odkaz.
Pokud by to akvárium bylo hustě osázené tak by to snad šlo.
no koukám nebude to nejednoduší ale snad to nějak půjde. Nad tím útesem jsem taky přemýšlel. Každopádně rady přijímám dál...
14.12.07 09:18:01
hanz® – RE:Štěpám
Jo na to akvoško si vzpomínám a bylo fakt dobrý. Myslím že ta skalka byla z PE. Pokud ja bych zařizoval takové akva dal bych do středu Egerii
ta roste rychle a huňatě.
14.12.07 09:36:38
Naďa® V jedné liberecké optice mají krásné mořské aq se sasankami, korály, nádhernými barevnými rybami. Je umístěné v prostoru a většina
chodí do té optiky jen koukat na rybičky. Neprojdu okolo s dětmi, aniž by se podívaly. Ale to je od vás dost z ruky. Uprostřed mají velikou
skálu s korály. Je to bez rostlin.
14.12.07 09:45:04
Pet® Aby průhledové akvárium za něco stálo, mělo by mít patřičnou velikost. A to Tvoje je podle mého názoru k tomuto účelu mrňavé. Daleko
lépe by vyniklo jako klasické s pozadím. Tady je odkaz na jedno povedené průhledové. To má ale šířku 75cm.
http://www.akvarko.cz/akvarium.php?nadrz=2230 Petr
To je ono! Tak to zasahuje ještě méně než do poloviny...
14.12.07 10:01:34 / 14.12.07 10:02:51
artognov® no budu si muset vystačit se svými 45cm. Popustím trošku uzdu své fantazii. Díky za typ na rostlinu Egerii!
Ps: nevíte kde ve východních Čechách sehnat nějaké pěkné kameny?
Mám akvárko bez pozadí a pohodA

14.12.07 15:36:34
Roman® – artognov
Tak kameny seženeš všude, jsi z královéhradecka, takže není problém navštívit některý z písáků, kterých tam máte mraky, další
možností je se poráchat někam do řeky či potoka,orlice,Labe....je tohotaky dost.v neposlední řadě vyběhni za barák a hrábni motykou do
země.Často se lesní cesty vysypávají krásnými křemeny.Tak to by taky šlo.

stačí se jenom dívat.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Ostatní • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora