9 • 27 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » doba vypnutí filtru 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 171x
10.12.07 16:48:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekskull® – doba vypnutí filtru
jak dlouho muže být filtr vypnutý, aniž bych přišel o bakterie v něm? jestli to pomuže, mam filtr Elite Jet Pro 75
10.12.07 17:06:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfantasta®
Po dvou hodinách už dochází k rozkladným procesům.
10.12.07 17:13:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNaďa®
Co když dojde k výpadku elektřiny, jak dlouho může být vypnutý, aby přežily ryby?
10.12.07 17:22:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan® – Re: Naďa
dokavaď nezapnou elektriku smich . tak pokud tvoje akva nevypadá jako rybí sádky, nebo nemáš fakt náchylný ryby, tak by úhyn neměl hrozit
10.12.07 17:26:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLordP® – Re: fantasta
to jako ze se ten filtr zacne rozkladat??? smich smich smich smich
jinak jak pise johan.
10.12.07 17:37:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov®
tan kde použivám bublifuk,tak motorkem na baterii:-)
10.12.07 17:39:10 / 10.12.07 17:39:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - chicko®
filtr se nezačne rozkladat, ale ty bakterie ano :-)
10.12.07 19:10:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNobody®
Pokud tam není moc rybek,tak stačí vyndat náplně filtru do kýble z vodou.
Akva i rybky vydrží dost dlouho. :-)
10.12.07 23:00:03 / 10.12.07 23:01:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNaďa®
Proč dát ty náplně do kýble s vodou?
10.12.07 23:17:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLordP® – Re: Naďa
no abych napsal co se stalo me.Nahodou jsem si zlomil u externiho filtru osicku.a protoze jsem u nas ji nesehnal musel jsem objednavat pres net.Pak kdyz mi za 3 dny prisla ja jsem otevrel filtr tak jsem se jenom zdesil a zapach me skoro porazil.Co se vlastne stalo?? SKORO jak napsal chicko- jenomze trochu jinak. Uzitecne bakterie ve filtru zacali obumirat a ty nahradily jine ktere tyto mrtve tela rozkladaly.Proste a jednoduse z mojeho filtru se stala zumpa.Proto pokud vim ze bude delsi dobu filtr vymenen (jako ja praskla osicka) tak je lepsi naplne vyndat a dat je do akvarijni vody (ne do akvaria X-) )pak jakmile budete filtr spoustet je dobre je jeste jednou proplachcnout v akvarijni vode a pak dat do filtru. Doufam ze jsem to napsal dobre a bez chyb. ;-)
10.12.07 23:21:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNaďa®
Díky, akvárko ještě nemám, ale přinese ho Ježíšek. Tak abych při hodinovém výpadku nezmatkovala.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 23:56:23 • 2.092 s